Life

Marius Elisei are o nouă iubită după divorț: „Nu mă mai întrebați de Oana Roman!”

Marius Elisei are o nouă iubită după divorțul de Oana Roman. Acesta pare că nici nu vrea să mai audă de numele fostei partenere.
26.09.2023 | 10:59
Marius Elisei are o noua iubita dupa divort Nu ma mai intrebati de Oana Roman
Marius Elisei are o nouă iubită după divorț. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Marius Elisei are o nouă iubită după divorțul de Oana Roman. Deși nu a vrut să dea prea mult de detalii despre noua lui relație, Marius Elisei a lăsat să se înțeleagă că este extrem de fericit.

Marius Elisei are o nouă iubită după divorț

Fost fostul soț al Oanei Roman are o singură cerință și pare că vrea să uite complet de Oana Roman. Acesta nici nu vrea să mai fie întrebat de fosta lui soție, pentru că acum are o nouă iubită.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Oanei Roman a declarat că iubește din nou la aproape 10 luni de la despărțirea de vedetă. Acesta a spus că simte că are tot ce i-a lipsit până acum și este liniștit și fericit.

„Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc.

ADVERTISEMENT

Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit”, a declarat Marius Elisei, conform Cancan.

Marius Elisei și Oana Roman, divorț după zece ani de relație

Oana Roman și Marius Elisei au avut o relație presărată și cu scandaluri. S-au împăcat și despărțit de mai multe ori, iar la începutul acestui an ei au decis să pună definitiv capăt relației.

ADVERTISEMENT

Aceștia fac tot ce le stă în putință pentru a avea o relație civilizată de dragul fiicei lor, Isabela. Recent, Marius Elisei și-a sărbătorit ziua de naștere, dar invitată a fost doar fiica lui, nu și Oana Roman.

„Important este copilul, fetița noastră. La fel de important este ca și noi, în calitate de părinți, să avem o relație ok, fără tensiuni, să comunicăm. Noi să fim sănătoși, restul de rezolvă de la sine”, a spus el, tot pentru Cancan.

ADVERTISEMENT