Life

Oana Roman, replică acidă pentru Marius Elisei. E-mailul făcut public de vedetă: ”Clarific situația”

Oana Roman vine cu replici acide la adresa lui Marius Elisei. Vedeta a făcut public un e-mail, astfel încât lucrurile să fie mai clare.
04.11.2023 | 17:52
Oana Roman replica acida pentru Marius Elisei Emailul facut public de vedeta Clarific situatia
Oana Roman, replici acide pentru Marius Elisei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman vine cu o serie de replici acide la adresa lui Marius Elisei. Se pare că scandalul dintre cei doi foști soți continuă. De această dată, vedeta a decis să clarifice situația.

Oana Roman, replici acide pentru Marius Elisei

Marius Elisei i-a cerut Oanei Roman să iasă public și să spună adevărul despre comportamentul său față de fiica lor, Isa. Iar acum, vedeta a decis să dea curs provocării venite din partea fostului ei soț.

ADVERTISEMENT

Menționăm că Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, dar se împăcaseră recent. Anul acesta însă, relația celor doi s-a terminat definitiv. Fostul soț al vedetei are deja o nouă iubită, însă Oana Roman spune că e deranjată de atitudinea pe care acesta o are față de fiica lor.

Într-o postare pe contul personal de socializare, Oana Roman spune că nu vrea să dea curs unui scandal monstru. Aceasta a decis să publice un mail pe care i l-a trimis fostului ei soț.

ADVERTISEMENT

În rândurile scrise, vedeta l-a implorat pe acesta să facă din fiica lor o prioritate. Totodată, ea speră să clarifice întreaga situație, astfel încât să nu mai existe loc de comentarii.

”Altceva nu mai am de comentat”

„Mi s-a cerut din partea domnului Elisei să am coloană vertebrală și să clarific situația. (…) Răspund însă, fără drept de apel, prin a arăta parte dintr-un mail trimis tatălui Isei în care m-am rugat și implorat ca ea să devină o prioritate și să fie protejată de tatăl ei. Altceva eu NU mai am de comentat”, a scris Oana Roman, în mediul online.

ADVERTISEMENT

Iar e-mailul făcut public de vedetă este unul cu adevărat dureros. Vedeta îl roagă pe Marius Elisei să nu uite de fiica lor. Totodată, aceasta spune că Isa îl adoră și că are nevoie de iubire, dar și de atenție.

Totodată, Oana Roman îi mai spune fostului ei soț că Isa gestionează cu greu actuala situație. Mai mult de atât, pentru că i-a avut pe ambii părinți alături, pentru fiica ei este dificil să înțeleagă ce se întâmplă acum.

ADVERTISEMENT

E-mailul făcut public de Oana Roman

„Te rog, te implor din suflet să lăsăm toate resentimentele deoparte și Isa să fie prioritatea și numărul unu. Te rog mult să înțelegi că ea este și ea îndrăgostită de tine pentru că este copilul tău și trebuie să îi acorzi și ei atenție, afecțiune, confort, iubire. Este foarte dificil pentru ea să poată gestiona și înțelege schimbarea atât de bruscă.

Încă nu este dispusă să împartă iubirea și atenția ta cu altcineva tot așa cum nu este dispusă să împartă atenția și iubirea mea cu altcineva. Ea a crescut toată viața ei doar cu noi, întregul Univers suntem noi, părinții ei pentru că nu a crescut singură, nici cu bone, ci cu noi și fiind fată este profund legată de tine sufletește și emoțional”, este doar o parte din e-mailul făcut public de vedetă.

Oana Roman a mai adăugat în e-mail că ambii parteneri s-au chinuit ani de zile reciproc. Totodată, aceasta speră ca fostul ei soț să primească de la noua sa iubită liniștea și iubirea pe care ea nu a putut să i le ofere.  Vedeta nu își dorește însă ca acest lucru să afecteze relația dintre Isa și tatăl ei.

ADVERTISEMENT