Life

Oana Roman, scoasă din sărite de vizita oficială a lui Klaus Iohannis în Japonia: „O aroganță oribilă”

Oana Roman critică la adresa Președintelui Klau Iohannis și a primei-doamne a României. Ce a deranjat-o atât de tare pe fiica fostului premier.
08.03.2023 | 11:55
Oana Roman scoasa din sarite de vizita oficiala a lui Klaus Iohannis in Japonia O aroganta oribila
Oana Roman, critică la adresa Președintelui României. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman nu se ferește să-și exprime părerile. După ce a aflat despre condițiile în care s-a desfășurat vizita oficială a Președintelui României în Japonia. Fiica fostului premier a pus-o la zid și pe prima-doamnă a țării.

Oana Roman, critici dure la adresa Președintelui și soției sale, Carmen Iohannis

În această perioadă, Klaus Iohannis a realizat câteva vizite oficiale în Japonia și Singapore, însă condițiile în care acestea s-au desfășurat-o au enervat-o la culme pe Oana Roman, care nu s-a ferit deloc să-și spună părerea.

ADVERTISEMENT

Pentru a călători în Japonia, Președintele României a închiriat un avion privat de la o companie din Luxemburg, cu care a făcut și a făcut două escale. Mai întâi la Sibiu, pentru ca prima-doamnă, care a și atras toate privirile la întâlnirea cu Împăratul Japoniei să se poată îmbarca. 

A două oprire făcută de Klaus Iohannis a fost în capitala Azerbaidjanului, Baku, iar aceasta din urmă a fost necesară pentru realimentarea aeronavei care i-a dus pe reprezentanții țării la locul întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Oana Roman: „Așa o aroganță oribilă”

Oana Roman, fiica fostului premier al României- Petre Roman, nu a putut rămâne tăcută când a văzut cele întâmplate. Vedeta a condamnat, înainte de toate, faptul că Președintele a ales să zboare cu un avion ce nu aparține unei companii din România.

În plus, critică decizia de a face o escală, din punctul său de vedere inutilă, doar pentru a se urca la bord și prima-doamnă a României, despre care Oana Roman consideră că poate călători anterior la București.

ADVERTISEMENT

„Așa o aroganță oribilă nu cred că a făcut nici un președinte sau politician de al României vreodată. Să mergi ca președinte în vizită oficială, reprezentând Statul Român, cu un avion închiriat.

Este ceva oribil și total lipsit de respect față de țara ta. Aterizezi acolo și ești primit la aeroport oficial de către gazde, tu reprezinți țara ta, și cobori dintr-un avion care nu este al țării tale. Mi se pare realmente incalificabil.

ADVERTISEMENT

Și a mai făcut și escală la Sibiu să-și ia nevasta că na, era greu să vină ea la București. Ceva oribil! Oribil!”, a scris fiica fostului premier Petre Roman pe contul său de Instagram, acolo unde ține legătura cu publicul.

ADVERTISEMENT