Life

Oana Roman și Marius Elisei, 9 ani de la cununia civilă. Mesajul transmis de vedetă: „Nu știam cât mă voi lupta”

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de la cununia civilă. Cei doi au divorțat între timp, dar au rămas împreună.
15.01.2023 | 17:43
Oana Roman si Marius Elisei 9 ani de la cununia civila Mesajul transmis de vedeta Nu stiam cat ma voi lupta
Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de căsnicie. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de la cununia civilă, iar vedeta a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie. În urmă cu câteva zile, vorbea despre momentele grele trăite împreună cu tatăl fiicei sale.

Oana Roman și Marius Elisei sărbătoresc 9 ani de căsnicie

La doar câteva zile după ce au împlinit 10 ani de relație, când Oana Roman dezvăluia că ea și Marius Elisei „prea mult și prea des privesc în direcții diferite”, vedeta sărbătorește 9 ani de la cununia civilă.

ADVERTISEMENT

Relația lor a fost una tumultuoasă, presărată cu despărțiri și împăcări. Mai mult, în anul 2021 au ajuns și la divorț, dar au decis după câteva luni să mai dea o șansă familiei lor, mai ales că la mijloc este și un copil, fiica lor Isabela.

Pe 15 ianuarie, vedeta a publicat în mediul online o fotografie din ziua în care a spus marele „da”. Pentru că era gravidă, regretatul Răzvan Ciobanu i-a creat o rochie deosebită pe care să o poarte la cununia civilă.

ADVERTISEMENT

„Nu știam cât mă voi lupta”

Tot în mediul online, Oana Roman a vorbit despre emoțiile pe care le-a trăit atunci, dar și despre momentele critice care au urmat după, atât pentru relația lor, cât și pentru viață, pentru că după ce a adus-o pe fiica sa pe lume, Oana Roman s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

„În fața primăriei sectorului 2 în ziua de 15 ianuarie 2014, ziua în care m-am căsătorit civil. Era atâta lume și atâta presă: camere, fotografi, reporteri încât, gravidă în opt luni, mi-a fost frică să nu mă calce în picioare când intru sau când o să ies.

ADVERTISEMENT

Am fost fericită în ziua aia. Nu știam ce urmează și cât mă voi lupta pentru viața mea după ce voi naște. Și la câte provocări vom fi supuși amândoi.

Cumva ele ne-au erodat și ne-au obosit pentru că nu am fost deloc ușor și viața ne-a încercat de multe ori.

ADVERTISEMENT

Pentru că urma să nasc o fetiță, regretatul Răzvan Ciobanu mi-a creat o rochie roz… m-am simțit minunat în ea”, a scris Oana Roman în mediul online.

ADVERTISEMENT