Life

Oana Roman, șocată de suma mare pe care a plătit-o pe câteva alimente de bază. ”În Franța, Germania, Italia sau Spania, aceleași produse ar costa… ”

Oana Roman, revoltată pe scumpirile din ultima vreme. Suma imensă de bani pe care a scos-o vedeta din buzunar pe câteva produse
22.01.2024 | 18:26
Oana Roman socata de suma mare pe care a platito pe cateva alimente de baza In Franta Germania Italia sau Spania aceleasi produse ar costa
Oana Roman, revoltată pe scumpirile din România. Sursa foto: Instagram, Pixabay
ADVERTISEMENT

Oana Roman este una dintre vedetele care se confruntă zi de zi cu realitatea din România. Din păcate, la fel ca multe alte persoane, scumpirile au afectat-o și pe fiica lui Petre Roman. Tocmai de aceea, nu s-a ferit să își exprime nemulțumirile în spațiul public.

Oana Roman, a răbufnit în mediul online

Oana Roman este foarte transparentă cu fanii ei din online. De ani de zile, aceasta a ales să fie sinceră și să prezinte viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. Unul dintre subiectele recente care a revoltat-o cel este cel legat de prețul alimentelor din supermarketuri.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost de-a dreptul șocată atunci când a mers să își facă cumpărăturile. Deși nu a luat prea multe alimente, prețul a fost unul exagerat de mare. Asta a determinat-o pe vedetă să transmită un mesaj dur. Oana și-a spus nemulțumirea în spațiul public, fără menajamente.

Având în vedere contextul actual, cel în care salariile sunt foarte mici în comparație cu prețurile la alimente, Oana Roman s-a văzut nevoită să facă anumite comparații. Vedeta a dat ca exemplu țările mult mai dezvoltate care au prețuri egale cu România sau chiar sau mai mici.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman a fost foarte revoltată pe scumpirile din ultima vreme. Ba mai mult, crede că este imposibil de trăit la noi în țară. Pentru că alimentele se scumpesc pe zi ce trece, nu este de mirare că mulți români abia trăiesc de pe o zi pe alta.

Vedeta a simțit nevoia să tragă un semnal de alarmă în online

Oana Roman a vrut să le exemplifice fanilor cu dovezi concrete despre ceea ce vorbește. Astfel, a prezentat pe Instagram cele câteva alimente pe care le-a cumpărat. Nu a uitat nici de prețul de pe bon.

ADVERTISEMENT

Vedeta a cumpărat un litru și jumătate de lapte, un pachet de unt care era la reducere, trei banane, o pungă de Nesquik și iaurt. Pe aceste produse deloc multe la număr, Oana a scos din buzunar 70 de lei și 48 de bani. Adică, 14 euro.

Pentru a exemplifica și mai bine ce are de spus, Oana Roman a dat exemplul țărilor dezvoltate, unde salariile sunt mult mai mari decât în România. Însă, se pare că țara noastră a ținut pasul doar cu scumpirile, nu și cu creșterile salariale.

ADVERTISEMENT

”Acum mă întreb, în Franța, Germania, Italia sau Spania, aceleași produse ar costa 14 euro? Sau ce poți cumpăra în altă țară europeană cu aceeași sumă? Practic, sunt 6 iaurturi, 1 pachet de unt, 3 banane, 1 Nesquik și 1 sticlă de lapte.”, a spus Oana pe Instagram.

Tocmai din acest motiv, fiica lui Petre Roman a simțit nevoia de a trage un semnal de alarmă cu privire la direcția în care se îndreaptă sectorul economic. În concepția ei, este de-a dreptul ireal să existe asemenea prețuri, în condițiile în care românii abia mai țin pasul cu scumpirile.

ADVERTISEMENT