Life

Oana Roman, surprinsă de soțul ei. Cum l-a găsit pe Marius Elisei

Oana Roman a fost surprinsă de soțul ei, Marius Elisei, după o zi în care a avut multe lucruri de făcut.
05.11.2021 | 10:44
Oana Roman surprinsa de sotul ei Cum la gasit pe Marius Elisei
ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost surprinsă plăcut de soțul ei, Marius Elisei și a împărtășit totul cu urmăritorii din mediul online. Vedeta este fericită că are un asemenea bărbat în viața ei, care o așteaptă cu surprize atunci când vine acasă.

Cei doi au divorțat la finalul anului trecut. De câteva luni, Oana Roman și partenerul ei s-au împăcat, iar acum par mai fericiți ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a așteptat-o pe vedetă acasă într-un mod cu totul neașteptat, după ce aceasta a avut o zi dificilă. Iată ce i-a pregătit Marius Elisei partenerei sale de viață.

Oana Roman, surprinsă de soțul ei. Cum l-a găsit pe Marius Elisei atunci când a ajuns acasă

Oana Roman a avut foarte multe lucruri de făcut în ultima vreme și a avut o zi grea, dar partenerul ei a avut grijă să-i ofere un final de zi memorabil. Vedeta a uitat de toate problemele atunci când a ajuns acasă și a văzut surpriza pregătită de Marius Elisei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul i-a pregătit trei feluri de mâncare Oanei Roman și este foarte priceput în bucătărie, așa cum a spus chiar vedeta. În plus, acesta a pregătit chiar și un desert.

Fiica lui Petre Roman a fost impresionată de gestul lui Marius Elisei, mai ales că a scutit-o de efortul de a sta pore întregi în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și-a lăudat soțul pe Instagram și a recunoscut că surpriza pe care i-a pregătit-o i-a făcut ziua mai frumoasă. A avut o zi dificilă, iar bărbatul a făcut un efort și a așteptat-o acasă cu masa gata.

„Este un tată și un soț minunat! Am ajuns acasă după o zi în care am alergat mult și l-am găsit pe domnul Elisei care gătise fasole verde, fasole boabe, spanac și cremă de zahăr ars.

ADVERTISEMENT

Și mi-a făcut ziua frumoasă pentru că este un om minunat și el nu știa că pe final de zi m-am cam enervat și m-am cam supărat. Dar faptul că am găsit mâncarea făcută și el era binedispus mi-a mai trecut”, a spus Oana Roman pe Instastory.

Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei
Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei atunci când a ajuns acasă, Sursa foto: Instagram

Ce a pățit Oana Roman în aeroport

Zilele trecute, Oana Roman a plecat alături de familia ei într-o scurtă vacanță în Cipru. La final, vedeta a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. 

Soția lui Marius Elisei a fost jignită de angajații companiei aeriene atunci când s-a întors din Cipru. Problemele vedetei au început chiar înainte să urce în avionul care a dus-o spre casă.

Oana Roman nu a oferit prea multe detalii despre experiența de care a avut parte. Aceasta i-a asigurat pe fani că le va povesti totul în curând.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta.

Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat  jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a spus vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT