Life

Oana Roman, surpriză pentru mama ei, după ce nu a văzut-o o perioadă: “Știu că mă așteaptă”

Oana Roman a pregătit o surpriză pentru mama ei, după ce nu a văzut-o mai multe zile la rând. Ce i-a cumpărat Mioarei Roman.
17.01.2023 | 13:46
Oana Roman surpriza pentru mama ei dupa ce nu a vazuto o perioada Stiu ca ma asteapta
Ce surpriză a pregătit Oana Roman pentru mama ei. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Roman a început săptămâna cu o surpriză pentru mama ei, Mioara Roman. Cele două nu s-au văzut o perioadă, iar acum vedeta s-a gândit să o viziteze.

Ce surpriză a pregătit Oana Roman pentru mama ei

Vedeta are o relație foarte bună cu mama sa, Mioara Roman, care este internată la un centru de îngrijire pentru vârstnici. Acesta este vizitată săptămânal de fiica ei, care se asigură că are parte de cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

În weekend-ul care a trecut, Oana Roman nu a mers în vizită la cea care i-a dat viață, însă acum s-a gândit să-i facă o surpriză.

După ce s-a asigurat că puii cățelușei sale au adormit, Oana Roman a mers la mama ei și cu un cadou. Vedeta i-a dus un buchet de flori Mioarei Roman, pe care l-a prezentat și internauților.

ADVERTISEMENT

“Am fugit de acasă, pentru că nu am ajuns în weekend la mama și știu că mă așteaptă și am fugit. Puii dormeau, mă întorc repede.

Noroc că până la Snagov fac puțin, ajung repede și mă duc repede să o văd și mă întorc. M-am oprit și i-am luat și flori superbe.”, a transmis Oana Roman pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman a vizitat-o pe mama ei la centrul unde este internată. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale

Anul 2022 a fost unul destul de greu pentru Oana Roman, mai ales din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut mama sa. Acesta a fost și motivul pentru care vedeta a decis să o interneze pe Moara Roman la un centru special.

Oana Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa medicilor care au tratat-o pe mama ei. A avut multe momente în care s-a simțit epuizată, însă mereu a avut pe cineva alături de ea.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu a lucrat…am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil.

Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori.”, a adăugat Oana Roman, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

În prezent, Mioara Roman se simte mai bine. Femeia a suferit și o operație la șold anul trecut, însă a reușit să se recupereze.

ADVERTISEMENT
Tags: