Life

Oana Zamfir, devastată după moartea lui Florin Condurățeanu: „Eu nu am avut tată, dar l-am avut pe Țuțu”

Oana Zamfir este devastată după moartea lui Florin Condurățeanu. Jurnalistul s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator.
29.06.2021 | 10:28
Oana Zamfir devastata dupa moartea lui Florin Condurateanu Eu nu am avut tata dar lam avut pe Tutu
Oana Zamfir, devastată după moartea lui Florin Condurățeanu: „Eu nu am avut tată, dar l-am avut pe Țuțu” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zamfir este devastată după moartea lui Florin Condurățeanu și a vorbit despre regretatul jurnalist în cadrul unei emisiuni.

Jurnalista a învățat foarte multe de la regretatul ei coleg de breaslă și a fost una dintre primele persoane care a aflat despre moartea sa fulgerătoare.

ADVERTISEMENT

Oana Zamfir, devastată după moartea lui Florin Condurățeanu

Oana Zamfir este devastată după ce Florin Condurățeanu s-a stins din viață. Invitată în platoul emisiunii lui Mihai Gâdea, aceasta a fost întrebată cât de apropiată era de regretatul jurnalist.

Mai mult, Oana Zamfir a dezvăluit că Florin Condurățeanu nu ar fi crezut vreodată că va muri, pentru că își iubea foarte mult viața.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am avut tată, dar l-am avut pe Țuțu. Nu a existat cineva care să se bucure mai mult de viaţă, de meseria asta, care să aibă o putere mai mare de a da la o parte urâtul şi de a vedea întotdeauna strălucirea.

Iar în mine a fost, de la momentul zero, cel care a crezut şi care întotdeauna m-a văzut mult mai mult decât eram.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care îl ştiu şi îl iubesc, vreau să le spun că nu a crezut niciodată că va muri, însă, din păcate, l-a costat, astăzi, fiindcă a crezut întotdeuna că voinţa lui, că dragostea lui de viaţă sunt mai puternice decât un trup suferind.

Astăzi, dacă s-a întâmplat aşa, este pentru că, peste voinţa lui extraordinară, Dumnezeu a zis: ‘Hai şi aici, ai treabă şi aici, cu mine’. Este singura explicaţie. Altfel, Țuțu mai avea de scris, mai avea de trăit, mai avea de pus mâna pe telefon pentru noi toţi.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna, când aveai nevoie de un medic, de un sfat, nu a existat o dată să spună ‘Nu’, nu a existat o dată să fie ocupat, nu a existat o dată să nu ştie, să nu poată”, a mărturisit Oana Zamfir la „Sinteza zilei” de la Antena 3.

„El nu a plecat decât să se odihnească”

În continuare, Oana Zamfir a spus că Florin Condurățeanu a fost și va rămâne mereu un model pentru ea și că va fi întotdeauna prezent prin intermediul reportajelor pe care le-a făcut de-a lungul carierei.

„Țuțu este o forţă şi acea forţă, acum, s-a dus să fie întărită, să lupte şi mai mult pentru bine. Dacă o să fim atenţi să nu pierdem din el, putem să o facem în fiecare zi. Putem să scriem ca el, putem să relatăm ca el, putem să continuăm să ajutăm oamenii, ca el, putem să iubim viaţa aşa cum o iubeşte el.

(…) Comoara asta, interviurile lui, există. Țuțu nu a plecat decât să se odihnească”, a mai spus Oana Zamfir.

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Florin Condurățeanu s-a stins din viață luni după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cunoscutul jurnalist avea 71 de ani și a murit chiar de Ziua Jurnalistului Român.

Dispariția sa a provocat tristețe printre colegii de breaslă, dar și printre cei care l-au îndrăgit de-a lungul carierei sale. Anunțul trist a fost făcut de Mihai Gâdea la Antena 3, seara trecută.

Florin Condurățeanu a lucrat la mai multe publicații de-a lungul timpului, dar și în televiziune. Printre acestea se numără Flacăra, Curierul Național, Jurnalul Național, OTV, Tele7ABC, Antena 2, Etno, Antena 1, Antena Stars, România TV.

A realizat și talk show-uri și a scris mii de articole în cariera sa de jurnalist. În ultima vreme și-a îndreptat atenția asupra emisiunilor din domeniul medical.

ADVERTISEMENT