Life

Oana Zăvoranu a decis să părăsească România. Unde vrea să se mute

Oana Zăvoranu și-a luat prin surprindere fanii cu ultima sa declarație. Vedeta a anunțat că a ales destinația perfectă unde vrea să-și petreacă o parte din timp.
21.01.2022 | 13:19
Oana Zavoranu a decis sa paraseasca Romania Unde vrea sa se mute
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și-a făcut o listă de lucruri pe care vrea să le facă în anul 2022.

Visul vedetei este să-și cumpere o casă în Statele Unite și să poată locui acolo cât timp dorește.

Nu este pentru prima dată când a făcut un astfel de anunț.

Oana Zăvoranu a decis să părăsească România. Unde vrea să se mute

Oana Zăvoranu face ce face și este mereu în atenția fanilor. Bruneta a anunțat ce planuri are pentru noul an, iar unele vești i-au luat prin surprindere pe fani.

ADVERTISEMENT

Aceasta își dorește ca în 2022 să-și îndeplinească un mare vis. Să plece cu soțul său în Statele Unite. Are în plan să cumpere o casă și astfel își va putea petrece timpul și în România și peste ocean.

“Vrem să plecăm în America și să ne ajute Dumnezeu să stăm și acolo și aici. La începutul anului mi-am făcut o listă cu soțul meu și ne-am propus ce vrem să se întâmple anul acest”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când are aceste gânduri. Și în trecut a anunțat pe pagina sa de Instagram că își dorește să meargă în America. La acel moment, diva spunea că nu poate să-și îndeplinească dorința pentru că o reține business-ul pe care îl are, dar și mai multe procese.

“Să ajung să îmi iau acolo o proprietate cu soțul meu și să stăm jumate acolo și jumate aici. Sper cât mai curând”, scria Oana Zăvoranu în urmă cu doi ani pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Momente dificile pentru Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a trecut peste momente grele. A întâmpinat dificultăți în căsnicie. Au existat zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi gândit chiar și la divorț.

Vedeta a povestit cum a reușit să-și salveze căsnicia.

“În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva.

ADVERTISEMENT

Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte”, spunea bruneta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT