Life

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac. Ce a spus despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca

10.11.2020 | 13:22
Oana Zavoranu a lansat un nou atac Ce a spus despre Alexia Eram fiica Andreei Esca
Oana Zăvoranu a lansat un nou atac. Ce a spus despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a lansat mai multe comentarii acide la adresa vedetelor, printre acestea numărându-se Oana Roman, Adelina Pestrițu, Andra sau Alina Ceușan. Cea mai nou intrată în vizorul actriței a fost Alexia Eram, fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca. 

Vedeta din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 a criticat-o în termeni duri pe tânăra în vârsta de 20 de ani, fiind de părere că iubita cântărețului Mario Fresh nu face absolut nimic. În plus, bruneta este convinsă că Alexia Eram nu are niciun talent.

ADVERTISEMENT

Totodată, fosta soție a lui Pepe (Ionuț Pascu) este de părere că fata știristei de la Pro TV, Alexia Eram, nu face absolut nimic și nu se poate numi influencer, așa cum a fost catalogată datorită activității pe care o desfășoară pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Alexiei Eram. Ce părere are despre fiica Andreei Esca

Oana Zăvoranu spune că Alexia Eram este cunoscută doar prin prisma faptului că este fata prezentatoarei Andreea Esca. Frumoasa brunetă a vorbit în termeni foarte duri despre tânăra care studiază la Londra, declarând că pentru ea este un „zero”.

ADVERTISEMENT

„Și asta e influenceră? Ferească Dumnezeu, deci dacă nu vrei și nu știi să faci nimic te faci influenceră, nu? Asta ce dracu’ mai influențează?

Nimic și asta îi ocupă tot timpul. Nu are niciun talent, e doar fata lu’ mă-sa… așa că ce să spun eu de asta? ZERO PENTU MINE”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online, întrebată fiind ce crede despre Alexia Eram, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Actrița a revenit în centrul atenției cu afirmații sale la adresa divelor din showbiz-ul autohton, declarându-le cu această ocazie un război deschis celor care nu fac nimic, ci doar stau pe rețelele de socializare.

Vedeta este deranjată de naivitatea oamenilor care cumpără orice promovează tinerele pe care le-a luat în colimator. Oana Zăvoranu nu are deloc vorbe frumoase la adresa lor, precizând că online-ul este plin de „prosteală și batjocoră”.

ADVERTISEMENT

„Au făcut bani pe spatele fraierelor și ele cumpără! Mă deranjează prosteala și batjocora pe care le fac! Eu le promit acestor naive, că mi-a bubuit instagram-ul cu fete care mi-au spus că se uită la astea și își cumpără tot felul de mizerii, că le scap de căpușele astea”, a completat bruneta.

ADVERTISEMENT