Life

Oana Zăvoranu, adevărul despre vacanțele vedetelor la mare. Gabriela Cristea, Tavi Clonda și Cristina Șișcanu, luați la țintă

Oana Zăvoranu a comentat vacanțele de la mare ale Gabrielei Cristea și Cristinei Șișcanu, criticându-le în stilul ei caracteristic pe Instagram.
25.05.2021 | 12:51
Oana Zavoranu adevarul despre vacantele vedetelor la mare Gabriela Cristea Tavi Clonda si Cristina Siscanu luati la tinta
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu s-a minunat din nou de postările recente făcute de Gabriela Cristea, Tavi Clonda și Cristina Șișcanu. Vedetele de la Antena Stars au mers la mare, promovând locurile în care s-au cazat, iar asta a amuzat-o teribil de tare pe actriță.

Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu au devenit noile ținte predilecte ale vedetei. Nu de mult, Oana le-a acordat chiar niște episoade integrale în emisiunea ei de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Criticile la adresa celor două prezentatoare de televiziune continuă însă pe contul ei de Instagram. Acolo, Oana postează imaginile pe care le primește de la fanii ei, rugată să le comenteze așa cum doar ea știe să o facă.

Oana Zăvoranu le-a luat la țintă pe Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu: „E superb tot când e pe moca!”

Querida a ironizat-o pe Gabriela spunând că este uimită că face si ea un story despre apartamentul unde s-a cazat cu familia. Vedeta a surprins-o filmându-se în cadrul unui alt filmuleț pe care l-a postat chiar soțul ei, Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

„Vai iubi, ce frumos, suntem primii că noi venim și ajutăm și la finisaje. Punem faianță, montăm baterii, vopsim, dacă tot ne-a primit Ștefan pe moca. Facem orice”, este unul dintre comentariile scrise de Oana Zăvoranu la o postare de-ale lui Tavi.

„Doamne, e superb tot când e pe moca! OMG! Stai să vadă și baia că n-a apucat s-o vadă când a rezervat apartamentul”, este o altă reacție a Oanei, de data asta la un filmuleț postat de Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT
oana zăvoranu
Oana Zăvoranu a criticat vacanța pe care a petrecut-o Gabriela Cristea la mare, spunând că a fost moca. Foto: Instastory

„Acasă nu aveți uși?”

Nici Cristina Șișcanu n-a scăpat de ironiile actriței. „Ce frumos se deschide ușa? Acasă nu aveți uși? Wow, ce drăguță e viața de pomanagii. Trebuie să vă arate și vouă tot. Dacă nu fac 1000 de story-uri îi dă Ștefan afară”, a scris amuzată Oana Zăvoranu.

Vedeta a remarcat faptul că cele două familii s-au cazat la același complex de apartamente de la mare, de aici deducând că au primit oferte de la proprietarul respectiv, un bărbat pe nume Ștefan.

ADVERTISEMENT

Oana nu s-a putut abține în legătură cu Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Ca în cazul cuplului Cristea-Clonda, bruneta i-a făcut și pe aceștia mocangiști și ”cerșetori”: „Medelin a ajuns la mare cu Chuky și restul mocangioilor”.

Cele două familii prietene au petrecut weekend-ul trecut la mare, acolo de unde i-au ținut la curent pe fani cu tot ce au făcut, inclusiv ce au mâncat la restaurant.

 

ADVERTISEMENT