Life

Oana Zăvoranu, dată afară din casă? Vila vedetei, scoasă la licitație! Prețul e uluitor

Oana Zăvoranu pare să trăiască un adevărat coșmar, vedeta fiind pe punctul de a-și pierde casa după ce vila i-a fost scoasă la licitație.
03.02.2023 | 14:43
Oana Zavoranu data afara din casa Vila vedetei scoasa la licitatie Pretul e uluitor
Oana Zăvoranu și-a pierdut vila în care locuiește alături de Alex! Casa se vinde la licitație, minimum 700.000 de euro / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unui act emis de un birou de executare judecătorească în care este anunțată scoaterea la licitație a vilei pe care Oana Zăvoranu o deține în zona de lux a Bucureștiului, Dorobanți.

Vila Oanei Zăvoranu, scoasă la vânzare, la licitație

Oana Zăvoranu pare să aibă din ce în ce mai multe probleme, situația vedetei fiind, parcă, mai dificilă ca niciodată. După ce, de curând, au apărut zvonuri – negate categoric de amândoi soții – că este în pragul unui divorț, Zăvoranca se vede pusă în fața unei executări silite care o lasă fără casă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, un birou de executori judecătorești a scos, oficial, la vânzare, prin licitație, casa în care locuiește Oana Zăvoranu. ”Aducem la cunoștință (…) că în data de 15.02.2023, ora 13.00 va avea loc la Sediul Biroului Executorului Judecătoresc vânzarea prin licitație publică a imobilului (…), proprietatea debitoarei Zăvoranu Ioana.

Toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului îl vor anunța pe executorul judecătoresc în scris înainte de data 15.02.2023, întrucât, după această dată, o situație juridică nu mai poate fi luată în considerare”, se arată în actul oficial.

ADVERTISEMENT

Prețul de pornire al licitației pentru imobilul în care locuiește Oana Zăvoranu, alături de soțul ei, Alex, este de 700.000 de euro, apartamentul vedetei având trei camere și dependințe în suprafață totală de 176,5 mp, suprafața utilă fiind de puțin peste 145 de mp.

Ce datorie i se impută Oanei Zăvoranu

Executarea silită a Oanei Zăvoranu și scoaterea la licitație a imobilului în care locuiește, situat în zona de lux a Capitalei, vine în urma unui proces pe care vedeta l-a pierdut, anul trecut.

ADVERTISEMENT

Conform deciziei magistraților, Zăvo trebuie să restituie unui bărbat -cu care a încheiat un act notarial prin care s-a împrumutat – suma de doar 5200 de euro și puțin peste 6.000 de ei, cheltuielile de executare silită.

La toate acestea, conform anunțului de vânzare, se vor adăuga și penalitățile, dobânzile legale și cheltuielile de judecată și cele de executare până la finalizarea licitației.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului public de vânzare al cărui prim termen este peste puțin mai mult de o săptămână, cei care vor să participe la licitație trebuie să depună într-un cont, ca și garanție, suma de 10% din prețul inițial al apartamentului, adică 70.000 de euro.

”Prețul imobilului supus executării silite și pentru care se întocmește prezenta publicație de vânzare a fost stabilit prin încheierea executorului judecătoresc, preț indicat de părți”, se mai arată în anunțul oficial al vânzării prin licitație a casei în care locuiește Oana Zăvoranu.

oana zavoranu
Actul prin care este anunțată vânzatea, la licitație, a vilei in care locuiește Oana Zăvoranu / Foto: Fanatik

În altă ordine de idei, problemele Oanei Zăvoranu sunt destul de multe, mai ales când vine vorba de executări silite, insolvență și alte procese pierdute. Firma pe care o deține este, acum, în insolvență, Oana Zăvoranu trebuie să plătească sume serioase ca daune morale unor alte vedete de pe la noi – 25.000 de lei doar Oanei Roman -, iar pe rol are alte procese, unele chiar în sfera penală.

Oana Zăvoranu, probleme în cuplu? Vedeta neagă tot

După ce, în ultima perioadă, au tot apărut informații cu privire la presupuse infidelități ale lui Alex față de Oana Zăvoranu, soția lui, vedeta a reacționat pe conturile sale de socializare și a negat totul, cu vehemență.

”Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența. (…)

Știu eu mai bine ce fac și ce am în cap. Trăiți-vă viața în realitate, nu pe net. Oamenii știu ce zic. Trepanații, nu! Și nici nu trebuie. Mai e nevoie și de d-ăștia”, spunea Oana Zăvoranu pe conturile sale de socializare.

În ciuda eforturilor FANATIK, Oana Zăvoranu nu a putut fi contactată până la publicarea acestui articol pentru a discuta pe tema apartamentului scos la vânzare, prin licitație, pe data de 15 februarie 2023.

ADVERTISEMENT