Life

Oana Zăvoranu, declarații despre Teo Trandafir. Ce spune despre prezentatoarea TV

02.12.2020 | 18:21
Oana Zavoranu declaratii despre Teo Trandafir Ce spune despre prezentatoarea TV
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă războiul cu vedetele din showbiz-ul autohton și lansează noi acuzații la adresa Adelinei Pestrițu și la adresa Oanei Roman, făcând declarații și cu privire la Teo Trandafir.

Așa cum obișnuiește în ultima perioadă, Oana Zăvoranu le-a răspuns urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare la curiozități și nu s-a sfiit să facă declarații controversate.

ADVERTISEMENT

Pe lângă mărturisirile cu privire la vedetele din showbiz-ul românesc, Oana Zăvoranu a anunțat că le pregătește fanilor un noi proiect profesional, plănuind să revină în televiziune.

Ce spune Oana Zăvoranu despre Teo Trandafir

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerițelor din România, iar acum vedeta vine cu noi dezvăluiri în fața fanilor ei de mediul online.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a vorbit recent despre Teo Trandafir, după ce a fost întrebată de una dintre admiratoarele sale ce părere are despre îndrăgita prezentatoare TV.

,,Este o tipă foarte inteligentă și un om de televiziune cu adevărat șmeker. Teo face parte din GREII televiziunii și pe segmentul și genul ei de emisiune este cea mai bună. În plus, mi-e tare simpatică ca om, dincolo de tv pentru că ne cunoaștem bine”, a răspuns Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a anunțat că va reveni cu o nouă emisiune chiar pe canalul ei de YouTube și le promite fanilor un show calitativ, lansând, așa cum era de așteptat, un nou atac la adresa rivalelor ei, despre care afirmă că sunt plătite pentru fiecare informație pe care o transmis în online.

,,Mai este puțin și vine pe canalul meu de YouTube cea mai smekera emisiune Ever. Muncim din greu, pregătim teasere pe insta, fb, Youtube, este o emisiune la care lucrează multă lume, tip Tv, nu este genul de vrăjeală filmată cu telefonul.

ADVERTISEMENT

NU AM NIMIC PERSONAL CU NICIUNA DIN ASTEA DESPRE CARE VORBESC, atât postările în sine, cât și emisiunea SUNT UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATATE CA ATARE.

Ceea ce vă spun și fac este doar din profunda credință că fiecare trebuie să își cunoască valoarea, condiția și nu trebuie să creadă că este altcineva decât este cu adevărat. Aviz direct acestor troglodite care ‘levitează’, au pierdut contactul cu realitatea ȘI VĂ VÂND GOGOȘI VOUĂ ĂSTORA FRAIERI care nu înțelegeti mecanismul în sine și că nimic nu este ceea ce pare a fi. În spate sunt bani, fraiereală, mocangeală și fundament ZERO BARAT.

Vând ceva pentru care sunt PLĂTITE și vreau să pricepeți că un om nu poate fi OBIECTIV CÂND VORBEșTE DE CEVA PENTRU CARE ESTE PLĂTIT SĂ VORBEASCĂ, OK ? Foamea este mare, nepriceperea la fel, iar INFLUENCEREALA NU EXISTĂ! Punct. Cine să influenteze ce? Orice martaloagă vă zice să cumpărați ceva, dar ce anume o recomandă să facă asta? NIMIC. Playback poate face și o surdo mută, vorba cântecului. Toate femeile astea provin din medii dubioase, video chaturi sau emisiuni care promovează pe față curvăsăreala și peștuiala.

Eu sunt în măsură să vorbesc despre asta pentru că POT și nu m-am vândut niciodată pe NIMIC. N-am nimic cu Pinocchio, Peppa, Câh, Bulshit sau altele despre care am vorbit sau voi vorbi, pur și simplu am început cu ‘crema’ și voi continua cu restul turmei. Toate neavenitele s-au ajuns și vă intoxică de dimineața până seara cu toate kkturile, dar ‘suferă’ din greu, ‘transpiră’ ca să facă ‘content’…care ‘content’? Content fac EU, nu o înșiruire de branduri.

Si va mai spun un secret. ‘Distinsele’, ca să fie totul legal, vor trebui să vă specifice la începutul oricărei postări sau story că CEEA CE FAC ESTE PLĂTIT DE SAU ÎN PARTENERIAT CU SAU RECLAMĂ PENTRU și DOAR după ce sunteți informați exact că totul este într-un scop financiar, voi să decideți dacă vreți să cumpărați!

Greu cu Zăvoranca asta, știu! O să fie SHOW, promit. Hai vă pup, Oana!”, a spus Oana Zăvoranu.

În continuare, Oana Zăvoranu a răspuns cu sinceritate la o altă curiozitate de-a fanilor.

ADVERTISEMENT