Life

Oana Zăvoranu, despre posibila participare la Bravo, ai stil: „Doar dacă nu te mai cheamă nimeni”

Oana Zăvoranu a răspuns sincer la întrebarea dacă ar participa la Bravo, ai stil, concursul de modă de la Kanal D.
02.10.2021 | 11:09
Oana Zavoranu despre posibila participare la Bravo ai stil Doar daca nu te mai cheama nimeni
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a vorbit în stilul ei caracteristic despre posibila ei participare în reality-show-ul Bravo, ai stil de la Kanal D.

Răspunsul oferit de îndrăgita actriță a fost unul ferm. Vedeta a fost întrebată pe contul ei de Instagram acest lucru, iar bruneta i-a dezamăgit pe cei care și-ar fi dorit s-o vadă în acest show.

ADVERTISEMENT

Oana a spus că nici prin gând nu i-a trecut acest lucru. Răspunsul ei este NU. Nu consideră că persoanele care apar în concursul de modă au cu adevărat ceva de spus, referindu-se la concurente.

Oana Zăvoranu nu se vede la Bravo, ai stil

„Nu! Ce să caut acolo printre ”somitățile” alea reeșapate și obosite? Acolo ajungi doar dacă nu te mai cheamă nimeni, niciodată, nicăieri și nu însemni nimic în showbiz”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory lăsând lucrurile cât se poate de clare.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus că nu ar participa, în general, la vreun reality-show televizat. În televiziune, este foarte mulțumită de ceea ce a reușit să clădească pe propriile sale forțe.

Emisiunea ei de pe Youtube, care va reîncepe în curând, a adunat sute de mii de vizualizări în mediul online. Oana le-a mărturisit fanilor că pentru a apărea 24 din 24 într-un reality ar însemna o sumă foarte mare de bani pe care ar trebui să o dea producătorii și că nu s-ar duce moca pentru niciun proiect.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă bruneta în ultima perioadă

Vedetei i-ar plăcea, în schimb, să realizeze o mini-serie, evident și asta pe bani consistenți. În prezent, Oana are suficiente lucruri pe cap.

Bruneta s-a apucat să își renoveze clinica OneLife, afacere care îi ocupă destul de mult din timp. De asemenea, a început deja pregătirile pentru noul sezon al emisiunii sale. Despre producția ei a spus că va fi ceva cu adevărat inedit chiar și pentru piața televiziunilor din România.

ADVERTISEMENT

Tot ce a putut spune până acum Oana despre emisiunea ei de pe Youtube este că va fi realizată în stilul late-night-urilor americane. Zăvoranu și-a dorit dintotdeauna un astfel de proiect de anvergură și promite să rupă gura târgului.

Și-a luat o echipă cu care lucrează cot la cot, după ce a văzut cât de mare succes au avut episoadele ei despre vedetele influencerițe din mediul online sau ”mocangioacele”, cum le-a denumit ea.

 

ADVERTISEMENT