Life

Oana Zăvoranu, ironii fără precedent la adresa Danei Săvuică. Ce a remarcat vedeta

20.11.2020 | 15:59
Oana Zavoranu ironii fara precedent la adresa Danei Savuica Ce a remarcat vedeta
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu lansează noi atacuri la adresa vedetelor autohtone, iar acum, vedeta o are în vizor pe Dana Săvuică. Fostul fotomodel a intrat în atenția divei după ce a făcut anumite postări pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu continuă seria declarațiilor controversate referitoare la vedetele din showbiz-ul românesc. După ce a făcut afirmații fără precedent despre Oana Roman, Adelina Pestrițu sau Andra, a venit rândul Danei Săvuică să fie analizată de vedetă.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, Oana Zăvoranu face furori în mediul online cu postările sale șocante despre persoanele publice din România. Ținta brunetei par a fi vedetele din mediul online, influencerii, pe care Oana Zăvoranu îi critică fără rețineri.

Oana Zăvoranu a lansat ironii dure la adresa Danei Săvuică

Oana Zăvoranu nu încetează să își șocheze urmăritorii de pe rețelele de socializare cu postările sale. Femeia de afaceri a publicat o fotografie cu Dana Săvuică pe contul său de Instagram, alături de mesaje surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu critică adesea mare parte din persoanele publice din România, mai ales pe cele care promovează produse în mediul online. Recent, o postare de-a Danei Săvuică i-a atras atenția divei, care nu s-a sfiit să comenteze apariția fostului fotomodel.

Așa cum era de așteaptat, actrița din ”Sacrificiul” a lansat ironii atât la adresa Danei Săvuică, cât și la adresa influencerițelor din țară, blondina apărând complet nemachiată în imagini, lucru care a determinat-o pe Oana Zăvoranu să se amuze copios pe seama acesteia.

ADVERTISEMENT

Dana Săvuică

,,Pai ce-ai făcut Danuto?…ce te-au invatat pe tine ‘fașionistele’ astea sa faci?…unde e ruju? Unde e geana? Unde e gledu? (…) De ce-ai aparea asa sa imi arati ‘potiunile’ astea? Ai ‘racit’ si tu?”, a scris Oana în dreptul fotografiei.

De asemenea, nici Andreea Mantea nu a scăpat de ironiile femeii de afaceri, după ce a postat un videoclip la Instastory, semn că Oana Zăvoranu nu o are la suflet nici pe prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT