Life

Oana Zăvoranu nu se mai oprește. A lansat un nou atac. Ce a spus despre Valentina Pelinel

19.11.2020 | 18:06
Oana Zavoranu nu se mai opreste A lansat un nou atac Ce a spus despre Valentina Pelinel
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu se mai oprește din atacurile pe care le lansează la adresa divelor în mediul online. De data aceasta cea luată în vizor a fost soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, despre care actrița a spus cuvinte urâte legat de aspectul fizic. 

Actrița din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1 s-a legat de cariera de model a blondinei, fiind de părere că aceasta a pierdut trenul spre New York, acolo unde fosta câștigătoare a concursului „Top Model România” a stat o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta soție a lui Pepe a avut un cuvânt de spus și legat de înfățișarea fostei partenere a politicianului Cristian Boureanu. Oana Zăvoranu consideră că vedeta are „buză de iepure”.

Oana Zăvoranu, de neoprit. Valentina Pelinel a fost luată în vizor

Totodată, vedeta de la Antena 1 este de părere că Valentina Pelinel organizează concursuri cu „nimic”, repostând pe contul său de Instagram o fotografie în care soția lui Cristi Borcea le oferă fanilor săi un parfum.

ADVERTISEMENT

Ce d…u aștepți tu, mă amărâto? Trenul de Buzău? Că pe ăla de New York, unde erai tu «mare model», l-ai pierdut! Hai, plimbă ursu!

Uitați-o mă și pe buză de iepure, că și ea e INFLUENCEREA MY ASS… și face și ea concursuri cu nimic”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory despre soția lui Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu a uitat nici de partenerul de viață al fostului fotomodel, fosta prezentatoare a emisiunii „Pact cu diavolița” fiind de părere că fostul acționar de la Dinamo nu mai este atent la nevoile Valentinei Pelinel.

Borcea ce zice? Nu îți mai dă nimic așa? Te-a lăsat pe uscat?”, a completat Oana Zăvoranu pe rețeaua de socializare unde și-a spus părerea și despre alte vedete, printre care se numără Adelina Pestrițu, Andreea Bănică, Anda Adam sau Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel nu a avut nicio reacție legat de acuzelor care i se aduc, dar nu același lucru se poate spune despre  soția lui Marius Elisei care a declarat că o dă în judecată pe actriță. La rândul ei Oana Zăvoranu a anunțat că a vorbit deja cu avocații pentru o acțiune similară.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, criticați de Oana Zăvoranu
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, în vizorul actriței Oana Zăvoranu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT