Life

Oana Zăvoranu, tranșantă după despărțirea de Alex Ashraf. Ce le-a mărturisit fanilor

Oana Zăvoranu, categorică după separarea de soțul său, Alex Ashraf, după un mariaj de 7 ani. Mesajul postat de vedetă în online.
03.10.2023 | 13:08
Oana Zavoranu transanta dupa despartirea de Alex Ashraf Ce lea marturisit fanilor
Oana Zăvoranu, categorică după separarea de soțul său, Alex Ashraf. Mesajul postat de vedetă în online. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță se dovedește tranșantă după despărțirea de bărbatul cu care s-a căsătorit în anul 2016. Ce le-a mărturisit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta merge mai departe cu capul sus.

Oana Zăvoranu, categorică după separarea de soțul său, Alex Ashraf. Mesajul postat de vedetă în online

Oana Zăvoranu este foarte categorică după separarea de soțul său, Alex Ashraf. Mesajul postat de vedetă în online face trimitere la puterea interioară și la încrederea pe care o are în Divinitate, fiind o persoană credincioasă.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe dă de înțeles că nu este afectată de felul în care decurg lucrurile în viața personală, deși partenerul de viață a părăsit-o pentru amantă. Bărbatul a părăsit căminul conjugal doar cu hainele cu care era îmbrăcat.

„Câți câini m-au lătrat, toți au turbat”, este mesajul postat de actriță la Stories de pe Instagram. Citatul îi aparține dramaturgului Camil Petrescu și demonstrează faptul că bruneta este foarte puternică.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu te va pune înapoi pe picioare chiar în fața oamenilor care te-au distrus”, a mai scris fosta soție a lui Pepe, după ce s-a aflat că a pus capăt relației cu Alex Ashraf. Oana Zăvoranu nu suferă după ruptura produsă recent.

Alex Ashraf, declarații despre divorțul de Oana Zăvoranu

Alex Ashraf a făcut primele declarații după ce Oana Zăvoranu a confirmat că au luat-o pe drumuri separate. Bărbatul a subliniat că el a fost cel care a depus actele de divorț, lăsând în urmă relația de 10 ani și mariajul de 7 ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fostul soț al actriței a mai precizat că i-a cedat brunetei partea pe care o deținea din clinica privată. Între cei doi nu va exista un partaj, dar cu toate acestea urmează să se prezinte în instanță.

„Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea.

ADVERTISEMENT

Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație.

Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea”, a spus Alex Ashraf despre divorțul de Oana Zăvoranu, într-o emisiune de la Antena Stars, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT