Life

Obiceiul neștiut al lui Teo Trandafir. Ce face vedeta Kanal D, în fiecare seară, înainte de culcare

Teo Trandafir a debutat în televiziune în urmă cu aproape 30 de ani și a reușit să ajungă la inimile publicului încă din primele momente.
21.10.2022 | 15:24
Obiceiul nestiut al lui Teo Trandafir Ce face vedeta Kanal D in fiecare seara inainte de culcare
Teo Trandafir are un obicei complet neașteptat. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

În prezent, aceasta este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Teo Trandafir se ocupă de matinalul de weekend de la la postul tv, iar mai mereu are grijă să fie sinceră cu toată lumea.

La ce nu poate să renunțe Teo Trandafir înainte de culcare?

Se pregătește înainte de fiecare emisiune pe care o prezintă, știe cum să vorbească cu invitații săi și de asemenea este la curent mai cu tot ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit despre relația pe care o are cu celebrul designer, Cătălin Botezatu. Printre altele, fără să vrea, vedeta a dezvăluit și ce obicei care înainte de culcare. Oriunde s-ar afla face acest lucru și chiar nu are nicio reținere în a recunoaște.

Teo Trandafir este îndrăgostită de culoarea alb. Vedeta de la Kanal D nu poate să doarmă pe altceva decât pe alb, însă este dispusă și la schimbări, desigur, dacă va fi cazul.

ADVERTISEMENT

”La mine acasă toate prosoapele mele sunt albe, absolut toate cearceafurile mele sunt albe din Damasc, deci toate sunt la fel, pentru că nu pot să dorm decât în alb. De data asta o să încerc o schimbare”, a dezvăluit Teo Trandafir pentru EGO.ro.

Ce relație are Teo Trandafir cu designerul Cătălin Botezatu

Despre relația cu designerul Cătălin Botezatu, vedeta Kanal D nu a avut dispus decât cuvinte de laudă. Cei doi se înțeleg de minune și se cunosc de mai bine de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, dacă se întâmplă ceva, atât Teo Trandafir cât și Cătălin Botezatu au grijă să aibă mereu telefonul la ei, după cum spune vedeta.

”Cu mine a fost întotdeauna impecabil. Ne știm de 20 și ceva de ani. Ne-am ajutat întotdeauna la greu unul pe celălalt.

ADVERTISEMENT

Suntem genul de oameni care răspund la primul apel al telefonului”, a mai spus moderatoarea emisiunii „Teo show”, despre relația pe care o are cu designerul Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT