Life

Obiceiul pe care îl are Iuliana Pepene. Ce făcea vedeta înainte de culcare la America Express: ”Nu se poate difuza”

Obiceiul pe care îl are Iuliana Pepene de la America Express. Ce făcea vedeta înainte de culcare, în emisiunea de la Antena 1.
17.11.2023 | 19:22
Obiceiul pe care il are Iuliana Pepene Ce facea vedeta inainte de culcare la America Express Nu se poate difuza
Ce obicei avea Iuliana Pepene la America Express. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliana Pepene a dezvăluit obiceiul pe care îl avea la America Express, înainte de a merge la culcare. Coechipiera sa, Sonia Simioniv, a dat-o de gol pe prezentatoarea TV.

Obiceiul pe care îl avea Iuliana Pepene la America Express, înainte de culcare

Prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1 a venit la America Express alături de Sonia Simionov, iar cele două luptă din greu pentru a obțin marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cele două au avut ocazia să se cunoască mai bine în timpul emisiunii, iar Sonia Simionov a dezvăluit ce obicei are coechipiera ei înainte de culcare. Este vorba despre anumite “trăiri” care nu se pot difuza la TV.

“Iuliana mai avea trăiri, dar nu se pot difuza”, a spus Sonia Simionov la Observator. În continuare, Iuliana Pepene a vorbit despre obiceiul ei de a analiza lucrurile care se întâmplau prost în acea zi.

ADVERTISEMENT

“În fiecare seară după ce pleca echipa, aveam un moment de trăiri de 30 de minute, în care luam fiecare lucru care s-a întâmplat prost în ziua respectivă. Și spuneam ‘îți mai aduci aminte așa? îți mai aduci aminte domnul care nu a vrut…’”, a explciat vedeta de la Antena 1.

În acest timp, Sonia Simionov o asculta pe coechipiera ei și râdea la ceea ce spunea. După aceea, cele două concurente încercau să pună la punct strategia pentru următoarea zi de probe.

ADVERTISEMENT

“Eu râdeam, că doar ea vorbea la momentul acesta. După ce ea scotea tot răul pe care nu-l putea arăta pe cameră, eu încercam să facem strategia pentru a doua zi ușor diferită, astfel încât să fie destul de bine”, a povestit jurnalista.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, certuri la America Express

De multe ori, cele două concurente își doreau să meargă în direcții diferite. La un moment dat, Iuliana Pepene chiar a vrut să plece acasă, însă a rămas în continuare în competiție, acolo unde are de gând să ajungă cât mai departe.

ADVERTISEMENT

Cele două concurente au recunoscut că au existat și certuri între ele, în spatele camerelor de filmat. În general, sunt puține momentele în care concurenții nu sunt filmați.

“Ești foarte puțin în afara camerelor. Ajungi la cazare și vorbești cu oamenii aceia. Întâi faci poveștile lor – o dată pentru că ești curios să afli ce trăiesc ei, odată pentru că ești curios să afli ce e reprezentativ locului pentru că mâine poți avea probe din informațiile pe care le primești și te pot ajuta – după care faci testimonialele, după care echipa pleacă. Și știi cât durează de la momentul acela până când adormi?”, a mai spus Sonia Simionov, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT