Life

Obiceiul românesc care a enervat-o pe Dana Budeanu: ”Ce e tâmpenia asta?”

Tradiția din România pe care Dana Budeanu nu o poate înțelege. Criticul de modă și-a exprimat liber acest punct de vedere.
11.09.2023 | 19:06
Obiceiul romanesc care a enervato pe Dana Budeanu Ce e tampenia asta
Tradiția din România pe care Dana Budeanu nu o poate înțelege. Criticul de modă și-a exprimat liber acest punct de vedere. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Obiceiul românesc care a enervat-o pe Dana Budeanu. „Ce e tâmpenia asta?”. Renumitul designer consideră că multe dintre rânduielile populare nu sunt deloc necesare atunci când vine vorba de unele evenimente.

Tradiția din România pe care Dana Budeanu nu o poate înțelege. Criticul de modă și-a exprimat liber acest punct de vedere

Dana Budeanu a despicat în patru tradiția din România pe care nu o poate înțelege. Criticul de modă și-a exprimat liber acest punct de vedere într-unul dintre vlogurile pe care le realizează și care pot fi urmărite pe Internet.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a vorbit despre tradițiile pe care le respectă oamenii la nunți, una dintre ele fiind furatul miresei. Stilista nu a uitat nici de ședința foto pe care mirii o fac după ceremonie în fața Arcului de Triumf.

„Păi și asta cu furtul miresei. Bă, băiatule! Ce e asta? Da ia-o mă de tot, ia-o acasă la tine! Că ce, îți dă o sticlă de whiskey pe ea și niște bani. Câți bani, câți? 1 milion, sau cât? Cum adică: mă duc să o recuperez?

ADVERTISEMENT

Dar ce faci mă, n-o mai aduci? Ce e mă, tâmpenia asta… idioțenia asta… cu dezlegații ăia. Ce căutați la Arcul de Triumf? Adică voi plecați la Arcul de Triumf să faceți poză cu mireasa? De ce?

Adică eu mă duc la Arcul de Triumf să fac poză îmbrăcată în mireasă ca amintire? Păi de ce nu mă duc la Dristor Kebab?”, a spus Dana Budeanu despre tradițiile românești, conform click.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, tranșantă la subiectul nunți

Dana Budeanu nu abordează pentru prima oară subiectul nunților românești. Vedeta a făcut și în trecut declarații despre cel mai important eveniment din viața unui cuplu, când a vorbit despre comportamentul mireselor.

Cunoscutul designer susține că acestea mănâncă sarmale la nuntă astfel încât să nu li se strice rujul când, de fapt, acasă iau direct din oală. Mai mult, stilista crede că nuntașii trebuie să aibă în meniu ce consumă în viața de zi cu zi, nu să se fălească cu caviar.

ADVERTISEMENT

Cât despre femeile care nu au un partener de viață, Dana Budeanu subliniază că nu au ce căuta la astfel de evenimente. Ele nu trebuie să fie neînsoțite, ci mai degrabă să ceară ajutorul unui prieten apropiat pentru a le fi alături.

ADVERTISEMENT