Life

Top 5 cadouri care aduc ghinion în viața ta. Ceasul nu aduce fericire

Top 5 daruri care atrag ghinionul dacă îți sunt oferite de ceilalți. Ceasul se numără printre acestea, atrag atenția specialiștii.
22.01.2023 | 17:37
Top 5 cadouri care aduc ghinion in viata ta Ceasul nu aduce fericire
Top 5 daruri care atrag ghinionul dacă îți sunt oferite de ceilalți. Ceasul se numără printre acestea. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Top 5 cadouri care aduc ghinion în viața ta. Ceasul nu aduce fericire, după cum a anunțat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, care se difuzează în mediul virtual.

Top 5 daruri care atrag ghinionul dacă îți sunt oferite de ceilalți. Ceasul se numără printre acestea

Renumita vedetă, care este invitată permanentă a show-ului moderat de Cătălina Porumbel, a mărturisit că există 5 daruri care atrag ghinionul dacă ne sunt oferite de ceilalți, fie că este vorba de prieteni, fie de familie.

ADVERTISEMENT

În topul celor 5 cadouri care atrag energii negative se află ceasul. Este un semn rău dacă primești acest obiect despre care bioenergoterapeutul a mărturisit la Antena 3 că anunță o separare, o posibilă despărțire.

Florile galbene reprezintă, de asemenea, un mesaj de separare timpurie atunci când sunt dăruite unei femei. Lidia Fecioru susține că acestea sunt văzute ca fiind „talismanul geloziei”.

ADVERTISEMENT

O altă superstiție legată de plante ne spune că nu se oferă flori negre și roșii pentru că înseamnă pagubă. În aceeași notă, garofele se numără la rândul lor printre cele ghinioniste.

Perlele primite în dar nu se poartă niciodată singure, ci alături de alt pandantiv, cercei sau inel. E foarte important să mai avem o piatră prețioasă de acest fel.

ADVERTISEMENT

Nici oglinda nu este de bun augur, mai ales dacă este primită de o femeie de la o altă femeie. Se spune că poate fura energia, frumusețea și strălucirea.

Cadouri ce nu se oferă niciodată

Totodată, pe locul 5 se află portofelele, genţile şi rucsacurile. Acestea nu se oferă cadou niciodată goale, ci trebuie să aibă în interior cel puțin o sumă mică de bani. Mai exact, bancnotele au o energie puternică care pot neutraliza întregul efect negativ al cadoului primit.

ADVERTISEMENT

„În caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis către cel căruia îi dăruieşti cadoul”, a declarat Lidia Fecioru în emisiunea de la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: