Sport

Obiectiv îndrăzneț pentru Dinamo înainte de meciul cu U Cluj: ”Vrem 9 puncte!”

Dinamoviștii visează frumos înainte de meciul cu U Cluj și cred că pot obține 6 puncte până la finele anului, mai ales după venirea antrenorului Zeljko Kopic.
11.12.2023 | 10:25
Obiectiv indraznet pentru Dinamo inainte de meciul cu U Cluj Vrem 9 puncte
Obiectiv îndrăzneț pentru Dinamo înainte de meciul cu U Cluj: ”Vrem 9 puncte!”. Foto: Sport Pictures Eu
ADVERTISEMENT

Dinamo și Universitatea Cluj se vor întâlni luni, 11 decembrie, de la ora 20:45, pe Arcul de Triumf. Înainte de acest meci, atacantul ”câinilor” Goncalo Gregorio a vorbit despre șansele dinamoviștilor a de obține maxim de puncte în aceste ultime runde.

Obiectiv îndrăzneț pentru Dinamo înainte de meciul cu U Cluj

Exceptând partida cu Universitatea Cluj, Dinamo va înfrunta în deplasare pe FC Botoșani și acasă pe FC Voluntari. Atacantul nu e supărat pe fani pentru că vin la meciuri în număr tot mai mic, însă le promite că fața echipei va fi în curând alta după ce antrenorul Zeljko Kopic va reuși să își facă simțită prezența în vestiar.

ADVERTISEMENT

”Va fi un joc greu cu U Cluj, care se află într-o formă bună, dar suntem încrezători pentru că am mai asimilat din ideile antrenorului nostru. De când a venit domnul Kopic, s-a schimbat tot, rutina e nouă. Lucrăm în fiecare zi să ne depășim limitele și să dăm totul pentru echipă.

Clar, ne va îngreuna misiunea situația gazonului care nu arată foarte bine. Noi suntem o echipă căreia îi place să joace. Ținând cont de vreme, gazonul e destul de OK. Cred și eu că fanii nu au venit la stadion cu acea vreme cu Oțelul. Și eu aș fi stat la TV, pe canapea.

ADVERTISEMENT

Ne dorim 9 puncte din ultimele jocuri, dar ar fi perfect pentru noi să obținem și 7 puncte, să avem două victorii și un egal”, a declarat Goncalo Gregorio. Dinamo este momentan la mare distanță de locurile care ar asigura salvarea de la retrogradare, însă câteva rezultate pozitive ar putea schimba radical situația.

Ioan Ovidiu Sabău, laudă pentru Dinamo București

Antrenorul celor de la Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, i-a încurajat pe dinamoviști înainte de meciul direct. Dând dovadă de fair-play, antrenorul Universității Cluj nu a uitat că fanii celor două echipe sunt înfrățiți, astfel că le-a urat dinamoviștilor să obțină victorii cât mai multe și să evite retrogradarea din SuperLiga, pentru că fotbalul românesc are nevoie de Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Dinamo este o echipă în criză de rezultate, nu de joc. Consider că Dinamo are jucători care luați individual au calitate. Dar atunci când n-ai rezultate, n-ai încredere. Va trebui să înțelegem că nu ne va fi ușor. E o echipă ce n-a mai câștigat de mult timp, care-și va dori mult, care va avea ambiție.

Noi cred că suntem destul de maturi să înțelegem că entuziasmul trebuie folosit în favoarea noastră. Avem potențial, doar o relaxare, un joc și adversarii tratați superficial, ar duce la un joc modest. E un meci important. Dinamo joacă rapid, una-două atingeri, a reușit să înscrie mai mult cu Oțelul, are jucători care știu fotbal, care au calitate.

ADVERTISEMENT

Trebuie să nu lași spații adversarului (n.r. – așa își poate reveni Dinamo), să fii concentrat la orice fază și momentul al jocului, prezență fizică și cu mintea. Să ai curajul de a juca. În primul rând, trebuie să fii mulțumit de tine, de ceea ce faci pe teren, nu superficial”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău înainte de Dinamo – U Cluj.

ADVERTISEMENT