Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Obiectivul fixat de Gică Hagi pentru acest sezon: “Noi nu mai avem treabă la titlu!”

Farul Constanța și-a luat adio de la titlu după un start slab de sezon. Echipa condusă de Gheroghe Hagi are ca obiectiv intrarea în play-off. Orice alt rezultat peste este un bonus pentru formația de la malul mării.
15.10.2023 | 16:51
Obiectivul fixat de Gica Hagi pentru acest sezon Noi nu mai avem treaba la titlu
Hagi a anuntat ca nu se bate la campionat in acest an. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Farul a ajuns la trei victorii consecutive în campionat. Campioana României este în revenire de formă după un început de sezon slab, însă Hagi preferă să o ia pas cu pas. Obiectivul formației din Constanța pentru acest an este accederea în play-off.

Hagi nu se gândește la titlu

“Anul acesta și te întreb foarte sincer. Anul acesta rămâne gândul de titlu chiar dacă sunt puncte destul de multe? Dar știi cum e, sunt două campionate, campionatul asta, iar play-off-ul e alt campionat”, a spus Horia Ivanovici

ADVERTISEMENT

“Obiectivul nostru, al meu și al conducerii și al tot. De la început și în fiecare an este să intrăm în play-off. Să intrăm în play-off. Nu e play-off, să intrăm în play-off. Noi anul trecut am ieșit campioni.

Am ieșit campioni pentru că am prins un moment foarte bun, cel de anul trecut. Am prins un grup de jucători foarte buni pe care i-am făcut să joace extraordinar, iar atunci se întâmplă”, a declarat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Farul atacă returul fără Mazilu

Pentru Hagi, returul va fi unul de foc. Farul va fi nevoită să se descurce fără una din principalele sale vedete. Adrian Mazilu se va despărți la final de an de echipa sa de suflet pentru a merge în Premier League, la Brighton. Astfel, Farul va ataca returul fără doi din oamenii ei de bază. Alibec a părăsit-o și el pe campioană în startul acestui sezon.

“Dar nu suntem noi echipa care să se poziționeze, să zică dinainte. Să aibe voce tare să zică că noi vrem să fim campioni. Noi încercăm organizăm clubul, să facem lucruri că avem multe de făcut.

ADVERTISEMENT

Administrativ, tehnic, să creștem, iar într-o zi să ajungem acolo să putem să spunem. Acesta este adevărul, încercăm să intrăm în play-off. După să câștigăm fiecare etapă, fiecare meci trei puncte.

Încercăm să câștigăm. Noi mergem pe ideea asta și o să vedem ce facem. Noi nu suntem acolo, nici măcar nu am declarat. Acum două etape am spus că noi nu ne gândim la titlu, noi vrem să intrăm în play-off”, a completat Hagi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea este live și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Farul nu se bate la titlu

 

ADVERTISEMENT