Life

Obiectul din baie care este curățat rar și poate produce probleme. O femeie a făcut descoperirea

Piesa din baie care este ștearsă prea puțin și care poate crea necazuri medicale. O gospodină a aflat totul despre aceasta.
12.09.2023 | 22:49
Obiectul din baie care este curatat rar si poate produce probleme O femeie a facut descoperirea
Piesa din baie care este ștearsă prea puțin și care poate crea necazuri medicale. O gospodină a aflat totul. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Obiectul din baie care este curățat rar și poate produce probleme. O femeie a făcut descoperirea la care foarte puține persoane se așteaptă. Descoperă în cele ce urmează despre ce este vorba și cum poate fi întreținută cum trebuie.

Piesa din baie care este ștearsă prea puțin și care poate crea necazuri medicale. O gospodină a aflat totul

Piesa din baie care este ștearsă prea puțin și care poate crea necazuri medicale. O gospodină a aflat totul după ce s-a apucat de curățenia generală și a observat ceva la care nu se gândea. Praful se depusese pe un lucru folosit frecvent.

ADVERTISEMENT

Mai exact, ventilatorul poate părea curat la suprafață, doar că în interior ascunde foarte multă mizerie. Aparatul de răcire a aerului, care are și rolul de a absorbi mirosurile neplăcute, este unul dintre cele mai murdare din casă.

Pe lângă faptul că aerisește încăperea, acesta elimină și umiditatea care se creează atunci când faci duș. Din păcate, curățarea superficială, doar la suprafață, poate duce la stricarea sa sau chiar la probleme de ordin medical.

ADVERTISEMENT

Cei mai afectați sunt oamenii care au, în general, probleme cu respirația sau au alergie la praf. Mai mult decât atât, ventilatorul din baie adună foarte multe reziduuri și numeroase bacterii care afectează sănătatea.

Cum se curăță corect ventilatorul din baie

Pentru a scăpa de toate aceste neplăceri sistemul de ventilație din baie trebuie neapărat șters în interior, dar nu înainte de a se decupla curentul electric. În clipa în care panoul de lumină este oprit se poate trece la desfacerea șuruburilor din lateral.

ADVERTISEMENT

Aceste șuruburi au rolul de a-l ține foarte bine fixat în tavat sau pe perete. Specialiștii recomandă ca acest proces de curățare să se facă o dată la 3-6 luni. Pentru curățarea lui e de ajuns o cârpă curată, o perie și puțină apă caldă.

Unele gospodine aleg să folosească aspiratorul pentru a scoate tot praful și toată mizeria care s-au acumulat în timp și abia apoi șterg ușor cu o lavetă umedă. E foarte important ca ventilatorul să se usuce bine înainte să se pornească din nou.

ADVERTISEMENT

Toate componentele unității de ventilație sunt accesibile și extrem de ușor de folosit pentru toată lumea. Gospodinele nu trebuie să-și facă nicio grijă că nu vor reuși pentru că nu va fi nevoie să apeleze la specialiști.

ADVERTISEMENT