Life

Obiectul pe care trebuie să-l ai la tine în 2024. Atrage norocul și prosperitatea ca un magnet

Obiectul pe care este bine să-l ai cu tine în 2024. Atrage norocul și prosperitatea în viața ta, așa că nu trebuie să-ți lipsească.
17.12.2023 | 08:00
Obiectul pe care trebuie sal ai la tine in 2024 Atrage norocul si prosperitatea ca un magnet
Ce obiect e bine să ai cu tine în 2024 pentru a atrage norocul și prosperitatea. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Obiectul pe care e bine să-l ai cu tine în 2024, pentru că atrage norocul și prosperitatea. Noul an este unul special datorită simbolisticii pe care o are.

Obiectul pe care trebuie să-l ai la tine în 2024. Atrage norocul și prosperitatea în viața ta

În zodiacul chinezesc, anul 2024 este unul special, și anume Anul Dragonului de Lemn. Acest element semnifică flexibilitatea, creșterea și vitalitatea, iar Dragonul e considerat cel mai puternic și nobil semn al zodiacului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Dragonul simbolizează înțelepciunea și curajul, dar și responsabilitatea și onoarea. Această creatură mitică este o combinație de trăsături reptiliene și forme serpentine, reprezentate ca un șarpe cu patru picioare, și există în legendele mai multor culturi din toată lumea.

Numeroase poezii, cărți, filme și alte forme de artă și medii expresive și-au găsit inspirația în Dragon, care este fie foarte onorat sau foarte temut. În folclorul european, sunt văzuți ca ființe malefice, în timp ce culturile asiatice îl consideră o ființă benefică.

ADVERTISEMENT

Cei care reușesc să-și domine dragonul interior vor avea un caracter mult mai puternic, după cum consideră asiaticii. Dragonii semnifică, de altfel, puterile educative favorabile, mai ales controlul apei, taifunurilor, precipitațiilor și inundațiilor, notează energiaconstiintei.ro.

Dragonul stăpânește toate cele patru elemente ale materiei și are abilitatea de a lua orice formă dorește, carte fac trimitere la stăpânirea șamanului asupra elementelor. Se poate transforma în mai multe animale și poate intra în Lumea Creatoare a Viselor.

ADVERTISEMENT

În arta Feng Shui, Dragonul semnifică bogăție, noroc, și dezvoltare. În Europa, aceste creaturi reprezintă capacitatea de a se ridica peste circumstanțe și de a vedea lucrurile cu claritate.

Pentru a avea noroc în anul care vine, e bine să ai la tine un obiect care atrage norocul și prosperitatea. Este vorba despre amuleta dragon, potrivit specialiștilor în arta Feng Shui.

ADVERTISEMENT

Ce aduce Anul Dragonului de Lemn

Anul Dragonului de Lemn favorizează începerea de noi proiecte și de a face schimbări majore. Este un an potrivit pentru a-ți îndeplini visurile și să ai parte de noi experiențe, potrivit thechinesezodiac.org.

Cei care s-au născut într-un An al Dragonului de Lemn sunt persoane speciale, cu o personalitate complexă și interesantă. Aceste persoane sunt agile, ambițioase și cu o imaginație bogată.

Sunt persoane încrezătoare, care pot realiza tot ce își propun, dar sunt și generoase și loiale față de oamenii dragi. Le place să exploreze lumea și să se distreze. În 2024, au șansa de a-și pune în valoare potențialul.

ADVERTISEMENT
Tags: