News

Octavian Jurma avertizează că valul de decese va continua să crească. “Au crucificat poporul ăsta”

Octavian Jurma fost absolvent de Medicină, critică dur slăbirea măsurilor COVID abordate de stat. Precizează că România „a depășit recordul mondial absolut (de la începutul pandemiei și până azi) de moarte săptămânală de COVID-19 la 1 milion de locuitori”
28.10.2021 | 10:11
Octavian Jurma avertizeaza ca valul de decese va continua sa creasca Au crucificat poporul asta
ADVERTISEMENT

Octavian Jurma, fost absolvent de medicină cu studii realizate și în SUA, critică dur guvernul pentru măsurile slabe abordate în contextul pandemiei COVID-19. Acesta spune că România „a depășit recordul mondial absolut de moarte săptămânală de COVID-19 la 1 milion de locuitori”

Octavian Jurma: Au săvârșit-o! Au crucificat poporul asta!

„Au săvârșit-o! Au crucificat poporul asta! Valul 4 a ajuns nestânjenit la vârf săptămâna trecută și măsurile luate săptămâna asta par acum doar un exercițiu de cosmetică menit să ascundă această atrocitate inimaginabilă într-o țară care se pretinde creștină”, scrie Octavian Jurma pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta a atașat un grafic care arată că România se află în topul său, deoarece a „depășit recordul mondial absolut (de la începutul pandemiei și până azi) de moarte săptămânală de COVID-19 la 1 milion de locuitori”, precizează Jurma.

Octavian Jurma critică statul pentru măsurile slabe

„Valul de decese vă continua să crescă pentru cel puțin încă o săptămână, chiar dacă valul de cazuri a început să scadă”, adaugă Jurma.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta susține că „nici un alt stat nu și-a lăsat nepăsător poporul să moară într-o asemenea măsură de COVID-19 fără să facă nimic să împiedice catastrofa, dimpotrivă îndepărtând masurile de limitare ramase din valurile trecute.”


Fostul absolvent al Facultății de Medicină din cadrul UMFT, a adăugat și critici la adresa guvernanților, spunând că „nici un alt stat nu și-a învinuit poporul pentru că a căzut în prăpastia în care l-a îndemnat să intre.”

ADVERTISEMENT

„Aceasta atitudine monstruoasa fata de viață semenilor nu poate rămâne și de data aceasta trecuta cu vederea pentru că se vă repeta, așa cum se repeta deja de 3 valuri tocmai din convingerea că pot scapă cu vorba pe moarte călcând.”

Spre sfârșit acesta precizează că dorește să le dea un sfat guvernanților anume, „cereți ordin scris pentru orice “eroare” vi se cere să faceți în perioada asta că să nu descoperiți că “eroarea” este de fapt o ilegalitate.”

ADVERTISEMENT

Jurma menționează în încheiere că „numărul de decese mediu în 7 zile la 1 milion de locuitori.”

Cine este Octavian Jurma?

Octavian Jurma este absolvent al Facultății de Medicină din cadrul la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara – UMFT.

Acesta a terminat licența în 1993, cu titlul de doctor, conform CV-ului de pe Linkedin.com.

Scrie de asemenea, că a terminat University of Southern California din SUA. Jurma are de asemenea, mai multe articole redactate și publicate pe researchgate.

ADVERTISEMENT