Fotbal intern

Octavian Popescu, accidentat în Steaua – FCSB II. „Perla“ lui Gigi Becali a fost schimbată. Foto. Exclusiv

13.03.2021 | 16:48
Octavian Popescu accidentat in Steaua  FCSB II Perla lui Gigi Becali a fost schimbata Foto Exclusiv
Octavian Popescu, accidentat în Steaua - FCSB II. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din fotbalul autohton, a suferit o accidentare în meciul cu CSA Steaua, în Liga 3. El a fost înlocuit cu 20 de minute înainte de final.

Octavian Popescu, accidentat în meciul cu Steaua

Octavian Popescu a fost trimis la echipa secundă a FCSB-ului pentru derby-ul cu CSA Steaua din Liga 3. Cele două rivale conduc Seria 4, iar Gigi Becali a hotărât ca mai mulţi fotbalişti de la prima echipă să fie „detaşaţi“ pentru partida contra echipei Armatei.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a purtat numărul 10 pe tricou şi a avut o evoluţie destul de bună. A fost avertizat în minutul 67, pentru un gest nesportiv.

Două minute mai târziu, tânăra speranţă a FCSB-ului a preluat elegant o minge degajată din propriul careu, dar a fost atacat de căpitanul gazdelor.

ADVERTISEMENT

În urma ciocnirii cu Bărbulescu, avertizat cu „galben“, Popescu a fost înlocuit cu Robert Tudor. La ieşirea de pe teren, decarul de la FCSB II schiopăta vizibil, iar medicul echipei a pregătit rapid o compresă cu gheaţă pentru piciorul lovit.

Medicul lui FCSB II, pregătind compresa cu gheaţă pentru Octavian Popescu. FOTO: fanatik
Medicul lui FCSB II, pregătind compresa cu gheaţă pentru Octavian Popescu. FOTO: fanatik

FCSB II, egalată în 90+2

La câteva minute după accidentarea lui Octavian Popescu, Alexandru Buziuc a reuşit să deschisă scorul pentru FCSB. A reluat spectaculos o centrare de pe partea dreaptă, pentru 0-1.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a reuşit să-şi menţină avantajul până la final. Căpitanul Dragoş Nedelcu a văzut al doilea galben şi a fost trimis la cabine cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc.

Huiban, intrat pe parcursul partidei, a egalat cu o lovitură de cap după un corner de pe stânga, în minutul 90+3. Spiritele s-au încins şi a urmat apoi un meleu între jucătorii şi staff-ul celor două formaţii.

ADVERTISEMENT

Soiledis a fost şi el eliminat, astfel că ambii fundaşi centrali de la FCSB nu au terminat în teren partida. De partea cealaltă, antrenorul Daniel Opriţa a văzut şi el cartonaşul roşu. Partida a fost prelungită cu 8 minute, deşi de la margine fuseseră indicate d0ar cinci.

ADVERTISEMENT