Sport

Octavian Popescu, gest special după super prestația din FCSB – U Craiova 3-0. Ce tatuaj și-a făcut

Octavian Popescu nu a fost convocat la națională, așa cum „perla” FCSB se aștepta. Tavi a ținut să sărbătorească într-un mod special cele 2 pase decisive cu U Craiova
03.09.2023 | 16:22
Octavian Popescu gest special dupa super prestatia din FCSB  U Craiova 30 Ce tatuaj sia facut
Octavian Popescu are 15 meciuri la loturile naționale. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu i-a pasat excelent lui Darius Olaru la cele două goluri reușite împotriva Universității Craiova. Extrem de supărat că nu a fost convocat la tinere, atacantul a spus că se va duce în vacanță.

Octavian Popescu se bucură de vacanță și a vrut să își facă o amintire după meciul bun cu Universitatea Craiova

Octavian Popescu și-a făcut un nou tatuaj. Jucătorul în vârstă de 20 de ani recidivează după ce de curând și-a tatuat toată mâna. Se pare că marea speranță a FCSB-ului a prins gustul și a mers la artistul care l-a „desenat” și pe Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Tavi și-a tatuat un liliac, simbol devenit celebru în urma benzilor desenate și a filmelor cu supereroul Batman. Acesta a fost modalitatea sa de a sărbători cele două pase decisive din derby-ul împotriva Universității Craiova:

„Bine ai venit în echipă! 2 assist-uri”, i-a transmis artistul, iar Popescu a distribuit fotografia pe contul său de Instagram. Octavian Popescu are pe antrebrațul stâng desenate mai multe semne tribale, iar sub simbolul lui Batman mai are tatuat un trăznet.

ADVERTISEMENT
Noul tatuaj al lui Octavian Popescu
Noul tatuaj al lui Octavian Popescu

Mihai Stoica a fost surprins: „Nu mă așteptam să se tatueze”

Mihai Stoica nu are nicio problemă cu tatuajele lui Octavian Popescu și se bucură că nu are alte vicii: „De Octavian Popesce am zis ceva şi s-a scris altceva. Eu am zis că nu mă aşteptam să se tatueze. Am făcut o paralelă.

Messi s-a tatuat când a apărut Neymar şi şi-a făcut piciorul albastru. Probabil şi Popescu s-a tatuat după ce au apărut alţii lângă el. Nu l-am criticat. Nu poţi să critici un jucător că s-a tatuat.

ADVERTISEMENT

Copilul ăsta e vedetă. Eu i-aş ruga pe toţi care îi judecă, să nu o mai facă. Cum se tund, cum se tatuează. Ei sunt vedete, nu sunt copii normali, care au terminat facultatea şi vor să se facă ingineri. Altele sunt problemele care pot deveni situaţii problematice, din alte motive. Nu suportă miros de ţigară, de alcool”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Octavian Popescu, dezamăgit total după ce nu a fost convocat de Daniel Pancu la naționala U21: „Merg în vacanță, ce să fac?”

Octavian Popescu a făcut un meci excelent împotriva Universității Craiova, însă a rămas în afara lotului naționalei de tineret: „Am dat două pase decisive, sunt fericit că mi-am ajutat echipa. E bine că am reușit să câștigăm și că nu am primit gol. Am dat două pase de gol, dar nu am făcut un joc bun

ADVERTISEMENT

Se poate orice. Când am văzut lotul am fost puțin șocat. O să demonstrez pe teren că meritam să fiu convocat. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să-i demonstrez că meritam și eu să fiu acolo.

Astăzi am arătat că suntem o echipă, că nu trage fiecare pentru el. Trebuie să alergăm mai mult, să jucăm pentru suporteri.

Stadionul este foarte frumos, ne merge bine. Sperăm să jucăm mai bine. Merg în vacanță, ce să fac?”, a spus „perla” lui Gigi Becali, la Digi Sport.

Octavian Popescu a reușit în acest sezon două goluri și două pase decisive în 9 meciuri. Tavi are 7 meciuri la naționala mare și alte 6 la naționala U21, precum și două partide la Jocurile Olimpice.


  • 2,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT