Sport

Octavian Popescu, luat la rost de un fost antrenor din Liga 1. ”A dat două șuturi în România și e cotat la 100 de milioane”

Venerabilul antrenor Ioan Sdrobiș l-a trimis ”la colț” pe Octavian Popescu, fotbalistul celor de la FCSB pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro.
22.06.2022 | 12:22
Octavian Popescu luat la rost de un fost antrenor din Liga 1 A dat doua suturi in Romania si e cotat la 100 de milioane
Octavian Popescu a intrat în vizorul venerabilului antrenor Ioan Sdrobiș. ”Părintele” spune că fotbalistul este supraevaluat și critică atitudinea acestuia. Sursa foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Explozia lui Octavian Popescu în tricoul vicecampioanei FCSB a atras privirile oamenilor de fotbal. Deși extrem de talentat, fotbalistul este corigent la caracter, susține antrenorul Ioan Sdrobiș.

Ce îi reproșează Ioan Sdrobiș ”perlei” lui Gigi Becali

La doar 19 ani Octavian Popescu este deja un fotbalist care s-a impus în prima garnitură a vicecampioanei FCSB, iar realizările de la echipa de club l-au adus inevitabil și în circuitul echipei naționale.

ADVERTISEMENT

A evoluat în trei din cele patru meciuri pe care ”tricolorii” le-au disputat în Liga Națiunilor. În duelul cu Finlanda 1-0 pentru România, Tavi Popescu a fost titular, înlocuit în minutul 54 cu Sergiu Hanca.

Fotbalistul celor de la FCSB a reacționat nervos după înlocuire și și-a aruncat tricoul de joc pe jos, în dreptul băncii de rezerve. Gestul tânărului fotbalist a fost aspru taxat de antrenorul Sdrobiș.

ADVERTISEMENT

”Mai deunăzi la echipa națională, când a fost schimbat a aruncat tricoul pe jos, la banca de rezervă. Nu are nicio scuză. Dacă a dat două șuturi în România e cotat la 100 de milioane.

Marii sportivi, atât din țară cât și de afară, dau dovadă de un caracter deosebit. Ei au înțeles misiunea lor pe Pământ. Dacă reprezinți națiunea respectivă, trebuie să te prezinți și ca om”, a tunat Ioan Sdrobiș la GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu s-a luat de suporterii echipei naționale

Proaspătul internațional al României, Tavi Popescu, pare că începe să fie copleșit de atenția care i se acordă și de presiunea pe care patronul de la FCSB, Gigi Becali, o pune pe el.

La Zenica, la finalul partidei Bosnia&Herțegovina – România 1-0, tânărul fotbalist a cedat nervos când fanii ”tricolori” le-au reproșat jucătorilor lui Edi Iordănescu lipsa de combativitate, eveniment dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Popescu s-a îndreptat spre sectorul ocupat de suporterii echipei naționale și a avut un schimb de replici deloc inspirat.

”Plecați, bă, dacă nu vă convine. Să nu mai veniți de acum înainte la meciuri”, a strigat Octavian Popescu, mai înainte să fie ”preluat” de căpitanul Vlad Chiricheș care l-a îndepărtat din zonă pentru a evita un conflict între fotbalist și fani.

72 de meciuri și 14 goluri a adunat Octavian Popescu în tricoul echipei FCSB în ultimele două sezoane, în toate competițiile

4.000.000 de euro este cota lui Octavian Popescu, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT