Sport

FCSB i-a găsit postul lui Octavian Popescu după 3-3 cu CFR Cluj: „O să devii ce a fost Kaka la Milan!”. Exclusiv

FCSB i-a găsit postul pe care va juca Octavian Popescu după derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-3, în care puștiul a strălucit și în care a înscris un gol memorabil.
24.01.2022 | 22:07
FCSB ia gasit postul lui Octavian Popescu dupa 33 cu CFR Cluj O sa devii ce a fost Kaka la Milan Exclusiv
FCSB i-a găsit postul lui Octavian Popescu după 3-3 cu CFR Cluj. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Octavian Popescu va fi mutat în centru, inter sau în spatele atacantului și că nu va mai juca în bandă, cum s-a întâmplat până acum.

Toată lumea are mari așteptări de la el și chiar dacă are doar 19 ani, mai ales patronul Gigi Becali care speră să îl vândă în străinătate pe o sumă imensă.

ADVERTISEMENT

FCSB i-a găsit postul lui Octavian Popescu după 3-3 cu CFR Cluj

Octavian Popescu a făcut un meci spectaculos împotriva CFR-ului, iar pe lângă golul superb marcat, acesta a creat și multe faze importante pentru colegii săi, spre exasperarea adversarilor.

Tavi Popescu va juca pe o nouă poziție pentru vicecampioana României, tot la mijlocul terenului, însă în spatele vârfului sau inter, fără să mai evolueze pe benzi. Schimbarea vine datorită randamentului bun pe care l-a dat și pentru felul în care gestionează fazele de fiecare dată când este în posesia mingii.

ADVERTISEMENT

În banda stângă va evolua Florinel Coman, care a intrat bine pe parcursul meciului cu CFR Cluj, oferind și o pasă decisivă, iar în partea dreaptă va juca Andrei Cordea sau Valentin Gheorghe.

  • 19 ani a împlinit Octavian Popescu pe 27 decembrie

Gigi Becali crede că Octavian Popescu o să-l întreacă pe Gică Hagi

Gigi Becali a fost încântat de evoluția lui Octavian Popescu și a spus că „perla” sa poate să îl întreacă pe Gică Hagi, „regele fotbalului românesc”:

ADVERTISEMENT

Eu consider că Hagi e cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ce tind să cred e că Tavi Popescu îl va întrece.

E o blasfemie pentru că e tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipește mingea de el și ce atitudine are, plus plecarea de pe loc, e posibil să-l depășească pe Hagi”.

ADVERTISEMENT

„Am jucat cu CFR, nu cu orice echipă. La ora asta, Tavi e cel mai bun jucător din campionatul intern. Dă goluri, pase de gol, ce vrei mai mult?

I-am spus lui MM: ’Mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane’. Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane!

Nu-l dau acum. Poate 30 de milioane m-ar îndoi, dar pe 20 vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani”, a mai spus Gigi Becali, la TV ProX.

  • 1.900.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

„Senzațional! E încântător!”

Și Ilie Dumitrescu a avut o reacție după prestația lui Octavian Popescu din derby-ul cu CFR Cluj, iar „Mister” l-a ovaționat pe puștiul vicecampioanei României.

„Octavian Popescu nu e jucător de bandă, e ori inter, ori jucător în spatele vârfului. A făcut un joc senzațional.

S-a declarat la cel mai înalt nivel, e cel mai bun meci al lui de la FCSB. E încântător. Am văzut o progresie, plus golul”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

„E specialitatea casei la mine și sper să o țin tot așa! Colegii m-au felicitat și le mulțumesc foarte mult pentru că fără ei nu pot să reușesc.

Și adversarilor le mulțumesc. A fost un meci incendiar și e bine că suntem acolo, în spatele lor”, a spus și Octavian Popescu la finalul derby-ului cu CFR Cluj.

  • 5 goluri și 2 pase decisive a dat Octavian Popescu pentru FCSB în campionat, în actualul sezon

Cât de mare a fost Kaka pentru AC Milan

Ricardo Kaka a fost unul dintre fotbaliștii brazilieni care nu numai că s-a impus în Serie A, dar a devenit o adevărată legendă pentru AC Milan.

Ajuns în 2003 la AC Milan de la Sao Paulo, campion mondial cu Brazilia în 2002, mijlocașul brazilian și-a făcut loc printre vedetele milanezilor. Timp de șase ani, Kaka a făcut senzație pe San Siro și a devenit Balon de Aur în 2007.

În 307 meciuri pentru AC Milan, Ricardo Kaka a înscris 104 goluri și a dat 85 de pase decisive, cucerind numeroase trofee, printre care: Champions League, titlul în Italia și Supercupa Europei.

În 2009 era transferat de Real Madrid pentru 67.000.000 de euro și a rămas pe „Santiago Bernabeu” până în 2013, când a revenit pentru un sezon la AC Milan.

  • 2017 este anul în care s-a retras Kaka, în MLS, la Orlando City, ultimul club din carieră

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,98 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT