Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ofertă colosală din Italia pentru Radu Drăgușin, refuzată de Genoa

Radu Drăgușin face furori în acest sezon. Pe lângă calificarea reușită alături de România la Euro, fundașul lui Genoa este intens curtat de marile puteri ale Europei.
15.12.2023 | 22:22
Oferta colosala din Italia pentru Radu Dragusin refuzata de Genoa
Radu Dragusin, OFERTA COLOSALA din Italia Genoa a REFUZAT IMEDIAT. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este cel mai curtat jucător din lotul lui Edi Iordănescu. În vârstă de 21 de ani, Drăgușin a fost ofertat de către Atalanta, însă clubul a refuzat propunerea. Genoa i-a mărit de curând contractul și nu este dispusă să îl lase decât în cazul unei oferte de nerefuzat.

Radu Drăgușin, ofertat de Atalanta

“Atenție, am avut 25 de milioane ofertă și nu au vrut să-l dea. Din Italia, da. Atalanta a făcut o ofertă de 25 de milioane. Așa, au vorbit cei de la Genoa, știu din interior că ar fi fost o ofertă de 25 de milioane. Ne surprinde și Italia, eu cred că Milan și Inter pot oferi 25-30 de milioane pe un jucător.

ADVERTISEMENT

Pentru noi, mai importantă e dorința lui Radu pentru Premier League, la fel și a mea. Birourile mele sunt la Londra, e mult mai ușor. Bani mult mai mulți pentru el acolo. O să îi facă un salariu foarte bun. Nu pot să dau sume, dar va fi mult peste ce câștigă la Genoa, de 5 sau 6 ori”, a declarat Florin Manea.

Atalanta nu este singurul club interesat de Radu Drăgușin. Mai multe formații de top din Premier League sunt cu ochii pe fundașul României. Tricolorii s-au calificat la Euro 2024 de pe prima poziție și se pot lăuda cu una din cele mai ermetice apărări din toată competiția.

ADVERTISEMENT

Drăgușin, titular incontestabil la Genoa

În actualul sezon, Drăgușin a devenit o prezență constantă în primul unsprezece al lui Genoa, participând în toate cele 15 de meciuri din Serie A până în prezent. Cu fiecare start, tânărul apărător român își consolidează reputația ca un element cheie în defensiva echipei.

Ultima sa apariție într-un meci oficial a avut loc pe 10 decembrie, când a fost integralist contra celor de la Monza, duel care s-a încheiat cu o înfrângere de 1-0 pentru Genoa. În total, Drăgușin a reușit să înscrie un gol în Serie A în sezonul actual și să ofere o pasă de gol.

ADVERTISEMENT

Deschiderea sa de scor în acest sezon a avut loc în victoria cu 1-0 împotriva echipei Verona, pe 10 noiembrie. Acest moment a marcat începutul unei serii impresionante de performanțe pentru tânărul apărător, confirmându-și valoarea și influența în echipa Genoa.

În clasamentul Serie A, Genoa se află pe locul 14, acumulând 15 puncte în cele 15 meciuri jucate până acum. Următorul lor adversar este nimeni altul decât gigantul Juventus, într-un meci programat pe 15 decembrie. Cu Drăgușin în apărare, Genoa speră să continue să-și consolideze poziția în clasament și să facă față provocării reprezentate de Juventus.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Atalanta a fost refuzata de Genoa

ADVERTISEMENT