Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anghel Iordănescu, mesaj fără menajamente despre Radu Drăgușin: “Mai ușor cu banii, să fim mai ponderați”

Anghel Iordănescu e convins că Radu Drăgușin nu se poate transfera pe 30 de milioane de euro. Ce mesaj are fostul selecționer.
09.12.2023 | 14:19
Anghel Iordanescu mesaj fara menajamente despre Radu Dragusin Mai usor cu banii sa fim mai ponderati
Radu Drăgușin, ponderat de Anghel Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu rămâne ponderat când vine vorba de Radu Drăgușin, cel mai bine cotat fotbalist român din lotul echipei naționale a României. S-a vorbit despre interesul unor echipe mari precum Newcastle, Arsenal, AC Milan, dar mai ales Barcelona.

Anghel Iordănescu crede că Radu Drăgușin trebuie să rămână modest: „Să nu uitați că juca la o echipă din Serie B”

Multă lume îl vede pe Radu Drăgușin noul lider al naționalei României, însă Anghel Iordănescu nu se entuziasmează atât de ușor: „Același lucru la jucătorul de care pomeneați mai devreme, Drăgușin. Este adevărat, are calități deosebite”, a declarat fostul selecționer la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Tata Puiu aduce aminte că înainte de Genoa, Drăgușin a evoluat în liga a doua din Italia la Salernitana: „Echipa lui l-a scos în prim-plan, dar să nu uitați că juca la o echipă de Serie B, după aceea a ajuns în Serie A”.

Cu toate acestea, nu crede în ofertele și sumele astronomice care se vehiculează: „De aici și până la a-l vinde cu 30 de milioane, haideți să mai stăm puțin, să fim mai ponderați. Este un jucător valoros, bun care și-a adus contribuția la echipa națională. Dar mai ușor cu banii, mai erau jucători care trebuiau vânduți cu 30, 50, 60 de milioane și acum nu prind nici banca”.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu nu e impresionat, însă Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Radu Drăgușin: „O să fie de 30-40 de milioane”

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că fundașul central în vârstă de 21 va ajunge foarte departe: Drăguşin ăsta, o să ajungă jucător de zeci de milioane, sute de milioane. El poate pleca acum pe 20 de milioane de euro dacă îl iau englezii.

Dar următorul transfer va fi de 70-100 de milioane. Are forţă, viteză, stă bine în teren. Are fizic. Tot ce vrei. N-are puţin dribling, ca să iasă cu mingea la picior. Dar nu trece nimeni de el”.

ADVERTISEMENT

Într-o altă intervenție în cadrul emisiunii, Becali a fost mai ponderat: „Noi nu avem 2-3 jucători de 20-30 de milioane, nu avem. Da, uite Drăgușin, am spus la tine că Drăgușin o să fie 30-40 de milioane, am auzit că dau 30 de milioane pe el. Deci fundaș central avem, Drăgușin e de mare clasă. Șansă, cum să ieși din grupă, joci cu mari echipe”.

Radu Drăgușin are 12 meciuri la naționala României și este evaluat la 10 milioane de euro conform Transfermarkt. În acest sezon a jucat 17 meciuri la Genoa și a reușit un gol și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube, la ora 17:30.

Anghel Iordănescu îl aduce cu picioarele pe pământ pe Radu Drăgușin

ADVERTISEMENT