News

Ofertă de nerefuzat pentru… statul în casă. Bitolia Gallery a găsit soluția împotriva stresului de izolare! Cine e românul care a avut ideea Royal Home

09.04.2020 | 16:37
Oferta de nerefuzat pentru statul in casa Bitolia Gallery a gasit solutia impotriva stresului de izolare Cine e romanul care a avut ideea Royal Home
Ofertă de nerefuzat pentru... statul în casă. Bitolia Gallery a găsit soluția împotriva stresului de izolare! Oana Livia Badea este cea care a inventat Royal Home. Sursa foto: arhiva personală
ADVERTISEMENT

Oana Livia Badea este soția fostului acționar principal din vremurile bune al lui Dinamo, Nicolae Badea. Bitolia este o stradă de lângă Piața Dorobanți. Bitolia Gallery este o casă-monument arhitectonic la numărul 5. O oază de artă vestimentară, o oază de lux vestimentar. Gândită, creată, crescută, manageriată de Oana Livia Badea.

Ofertă de nerefuzat pentru… statul în casă. Bitolia Gallery a găsit soluția împotriva stresului de izolare! Cine e românul care a avut ideea Royal Home

Avocată la bază, Oana Livia Badea a avut grijă de problemele juridice ale lui Dinamo în vremea când soțul său avea grijă să ofere „câinilor” condițiile necesare obținerii unui titlu, câștigării unei cupe. Pasiunea pentru modă ne-a explicat-o în decorul luxuriant al galeriei din Intrarea Bitolia nr.5…

ADVERTISEMENT

„Pasiunea mea pentru modă, pentru decoruri și pentru așezarea culorilor provine de la faptul că m-am născut și am crescut în Operetă. Eram micuță și în fiecare seară, bunicul meu, croitorul șef al teatrului, mă lua cu el, la spectacole – Oana Livia Badea

„Mergeam peste tot, prin ateliere, pe holuri, unde se depozitau decorurile, la croitorie, pentru că trebuie spus că toate hainele artiștilor se creau acolo. Pe lângă asta, erau cizmari specializați în a crea încălțămintea, pentru fiecare spectacol” – Oana Livia Badea

ADVERTISEMENT

Halate de casă pentru confort în izolare

Vorbind de Bitolia Gallery, vorbim de arta vestimentației de lux, rafinată, cu ținute elegante, pretabile oricărui eveniment „high-class”. Rochiile oferite de Oana Livia Badea, atenție: nu numai pentru cumpărare, ci și pentru închiriere, „fură” privirea, încântă sufletul. Orice paietă, orice pietricică, orice ornament de argint sau de aur, totul, este aplicat manual pe materiale de cea mai bună calitate.

„Avem exemplare create pentru evenimente care se desfășoară seara, pentru petreceri private, nunți, botezuri, pentru cluburi, așadar nu există o singură tipologie de rochii care s-ar preta doar unui tip de evenimente” – Oana Livia Badea

ADVERTISEMENT

Și pentru că Oana Livia Badea este o persoană sofisticată nu numai „în lume”, ci și acasă, s-a gândit că în această perioadă potopită de amenințarea mortală numită Covid-19, perioadă de izolare la domiciliu pentru cei mai mulți dintre noi, oamenii au nevoie de frumos și în intimitatea căminului propriu.

Așa că Bitolia Gallery a lansat o colecție de halate de casă. ROYAL HOME. Halate de lux de stat în casă. Pentru a simți senzația de frumos clipă de clipă, pentru a ne înfășura, și la propriu, și la figurat, cu un mic lux care să ne susțină moralul, speranța într-un viitor normal, scăpat de amenințarea oricărei pandemii, oricărui virus, corona sau nu…

ADVERTISEMENT
Oana Livia Badea, proprietar și general manager al Bitolia Gallery, este foarte mândră de colecția de halate de casă ROYAL HOME. Sursa foto: arhiva personală
Oana Livia Badea, proprietar și general manager al Bitolia Gallery, este foarte mândră de colecția ROYAL HOME. Sursa foto: arhiva personală

Noua colecție ROYAL HOME de la Bitolia Gallery: „Confort și rafinament”

Bitolia Gallery lansează așadar noua colecție ROYAL HOME de halate elegante de interior. Linia conține halate mătăsoase într-o multitudine de culori vibrante din materiale de înaltă calitate. Confortabile, chic și rafinate, halatele din colecția ROYAL HOME reinterpretează hainele de interior într-o manieră luxuoasă.

Confecționate în România din tafta profundă, cu detalii din dantelă aurie, halatele din colecția ROYAL HOME capătă povestea purtătoarei și îi scot în evidență feminitatea. Noua colecție este ideală pentru femeile moderne ce își doresc să arate stilate și acasă.

Fiecare dintre culorile folosite, roșu puternic, violet magnific, galben solar, portocaliu efervescent sau turcoaz impresionant, „îmbracă” starea de spirit a pe care doamna care poartă halatul dorește să o exprime.

„Orice femeie elegantă ar avea nevoie de un obiect vestimentar practic, ușor de îmbrăcat, dar și care să îi confere un aer elegant și sofisticat”

Iată cum descrie colecția ROYAL HOME Oana Livia Badea, proprietar și general manager al Bitolia Gallery:

„Ideea acestor halate de interior a apărut acum câteva luni, mai exact la începutul lunii decembrie 2019, chiar în zilele în care Bitolia Gallery și-a făcut debutul”

„Mi-am dat seama că o clientă, spre a se simți confortabil și glamour între sesiunile de proba a rochiilor în galeria noastră ar avea nevoie de un obiect vestimentar practic, ușor de îmbrăcat, dar și care să îi confere un aer elegant și sofisticat” 

„Astfel că am creat o serie de halate deosebite pentru a le utiliza în cadrul Bitolia Gallery. Văzând însă cât de frumos arată și cât de apreciate sunt de către cliente, m-am gândit să creăm o linie de halate de interior înspre comercializare” 

„Varianta inițială pentru Bitolia Gallery era lungă, amplă, însă m-am gândit că pentru a fi confortabil de purtat în casă o varianta medie ar fi mai practică” 

„Dar, concomitent cu apariția ideii de producție de halate de interior pentru comercializare, a apărut și starea de urgență în care ne aflăm și astăzi. Nu m-a descurajat acest aspect pentru că niciodată nu mi-au plăcut căile ușoare de obținere a unor rezultate”

„Cu cât mai complicat, cu atât mai mulți neuroni puși la treaba și, în final, un rezultat mult mai spectaculos și pe care îl apreciez mult mai mult. Iar gândul că aș putea aduce un strop de bucurie în viață cuiva care are un astfel de produs m-a mobilizat și mai mult”

„Și până la urmă, la vremuri speciale – proiecte speciale! Sky is the limit (n.red. – Cerul este limita) …la proiecte!”

ROYAL HOME și creatorul colecției de halate de lux, Oana Livia Badea. Sursa foto: colecția personală

Tafta, dantelă, culori vibrante, incitante, modern pentru o stare de optimism în vremuri grele

„Am achiziționat online materialele, văzându-le doar în poze, intuind culorile, textura. S-a dovedit că nu am dat greș nici măcar cu un material. Toate superbe și de o calitate superioară!” 

„Taftaua pe care o utilizăm are o textură deosebită, atât pe partea care mângâie pielea, cât și pe partea care mângâie privirea. Unduirile incitante și elegante în umbrele materialului conferă un aer sofisticat și nobiliar celei care îl poartă”

„Culorile vibrante, deosebite, incitante, moderne, crează o stare de optimism și încredere. Dantela folosită este de un auriu stins, regal, în care este întrepătruns un fir metalic, și care, împreună cu dimensiunea de 10 cm a acestei dantele, crează un aspect de material deosebit, plin, bogat”

„Confecționarea produselor este făcută de croitorul specialist al galeriei noastre care lucrează, de asemenea, în condiții de siguranță, acasă, noi creându-i cadrul propice pentru a realiza toate operațiunile în deplină siguranță față de situația actuală, în sensul că am dus toată aparatură, ustensilele, materialele necesare în locația acestuia”

„Verficarile etapelor de lucru, vizionarea etapelor de producție, discuțiile asupra oricăror situații, analizarea produselor finite sunt efectuate în timp real, pe internet”

ROYAL HOME, colecția Bitolia Gallery de halate de lux care pot face statul în casă mai plăcut, mai ușor de... suportat în această perioadă de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus. Sursa foto: arhiva personală
ROYAL HOME, colecția Bitolia Gallery de halate de lux care pot face statul în casă mai plăcut, mai ușor de… suportat în această perioadă de izolare la domiciliu. Sursa foto: arhiva personală

Fotografii profesioniste  făcute de un „meseriaș” în vârstă de… 12 ani!

„Astfel avem bifate achiziționarea de materiale, producția. Dar ce facem cu produsele finite, cine pozează frumoasele halate de interior pentru a fi prezentate, pentru a ajunge la clientele noastre dragi?”

„Ei bine, recunosc că răspunsul îl știam dinainte: fiul meu de 12 ani, Iordan, este pasionat de fotografie, iar anul trecut și-a dorit mult și i-am făcut cadou o camera profesională Canon”

„Nici că m-am gândit vreodată cât de utilă poate fi în condițiile de astăzi această camera foto și ochiul lui de fotograf pasionat pentru a finaliza o colecție născută în condiții speciale, dar din multă pasiune pentru frumos și pentru crearea de bucurii”

„Astfel că împreună creăm cadrele pentru fotografii, analizăm lumina, poziția produselor și manechinelor pentru a avea imagini cât mai aproape de realitate”

„Este adevărat, toate aceste fotografii sunt executate în pauzele din programul școală online sau la sfârșitul programului. Eu îmi iau orarul de la școală în fiecare dimineață și aștept cuminte după maestru fotograf să aibă timp și pentru mine în pauze…Școala pe locul 1!”

„Aceasta este povestea unor produse născute în vremuri pe care nu le-am mai trăit și pe care sper să nu le mai trăim”

„Aceasta este povestea unor produse născute în vremuri pe care nu le-am mai trăit și pe care sper să nu le mai trăim, dar sunt produse care pot fi utilizate cu bucurie oricând!”

 „Eleganța, originalitatea și senzualitatea sunt atributele unei femei puternice, care, având încredere în sine și în imaginea să, poate depăși oricând orice obstacol”

 Cum puteți cumpăra halate din colecția ROYAL HOME oferită de Bitolia Gallery? Nimic mai simplu: intrați pe https://bitolia.ro/colecții-bitolia-gallery și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie, de la achiziționare la livrare.

  • „Va invităm cu drag să descoperiți întreg universul Bitolia Gallery pe site-ul nostru www.bitolia.ro, precum și pe conturile Bitolia Gallery de pe Instagram și Facebook, dar și nouă noastră colecție de halate de interior ROYAL HOME direct pe https://bitolia.ro/colecții-bitolia-galleryOana Livia Badea, proprietar și general manager al Bitolia Gallery
  • 1.500.000 de euro a fost investiția în Bitolia Gallery, de la pereții goi ai clădiri-monument din strada cu același nume, până la inaugurarea galeriei, pe 28 noiembrie 2019
ADVERTISEMENT