Sport

Mihai Stoica anunță noi transferuri la FCSB. De ce a lipsit Edjouma de la vizita medicală și ce probleme sunt cu Ngezana

Mihai Stoica a anunțat că FCSB se pregătește să mai facă încă două transferuri în zilele următoare, dar ar putea ca numărul acestora să ajungă la trei.
19.06.2023 | 16:40
Mihai Stoica anunta noi transferuri la FCSB De ce a lipsit Edjouma de la vizita medicala si ce probleme sunt cu Ngezana
Mihai Stoica a anunțat că FCSB se pregătește să mai facă încă două transferuri în zilele următoare, dar ar putea ca numărul acestora să ajungă la trei. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a reunit pentru începerea pregătirilor în vederea noului sezon, iar la vizita medicală a fost prezent și Alexandru Băluță, despre care FANATIK a scris în exclusivitate că a fost convins de Gigi Becali cu 100.000 de euro la semnătură şi un salariu de 20.000 de euro lunar.

Mihai Stoica vorbește de alte două transferuri la FCSB

Fostul fotbalist al Universității Craiova a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, în care managerul general Mihai Stoica a vorbit despre faptul că FCSB este aproape de realizarea a încă două transferuri.

ADVERTISEMENT

”Avem pe listă doar jucători străini. Mai sunt doi fotbaliști. Și sunt foarte mici șanse să fie chiar trei. Probabil că marți se va definitive situația a doi jucători care pot face parte din lotul nostru în ediția de campionat care urmează să înceapă. Cam asta va fi tot. Dar v-am zis, pot fi și trei”, a declarat Stoica.

De la vizita medicală efectuată luni a lipsit mijlocașul Malcom Edjouma. Informațiile ar fi că francezul nu ar mai vrea să continue la FCSB, însă Mihai Stoica a precizat că acesta a absentat din cauza unei probleme dentare: ”Edjouma a avut o urgență stomatologică. Va veni marți. A plecat la dentist”.

ADVERTISEMENT

Probleme cu legitimarea lui Ngezana

Oficialul ”roș-albaștrilor a recunoscut că sunt ceva probleme cu formalitățile la înregistrarea fundașului sud-african Siyabonga Ngezana, care a fost achiziționat de la formația Kaizer Chiefs.

”Problema noastră e cum îl aducem mai repede pe Siyabonga Ngezana. Sunt ceva probleme cu formalitățile. Feedback-ul primit azi nu e bun deloc. Sperăm să găsim sprijin și din partea autorităților.

ADVERTISEMENT

E un caz special. E vorba de un jucător. În mai puțin de o lună începe sezonul și trebuie ca măcar să își cunoască noii colegi. Eu nu am vorbit cu el. Ce să vorbesc cu el? Despre cazierul judiciar? Se ocupă alții”, a spus Mihai Stoica.

Din informaţiile FANATIK, FCSB a plătit 1 milion de euro în schimbul fundaşului central, care va avea un salariu de 10.000 de euro în România. Este o investiţie importantă a lui Gigi Becali într-un fotbalist urmărit de mai multe echipe.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că pe urmele lui Ngezana erau trei echipe de Champions League. Fundaşul central a fost dorit de Ferencvaros, FC Midtjylland şi Sheriff Tiraspol, dar FCSB s-a mişcat mai rapid şi a câştigat cursa pentru transferul sud-africanului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: