Sport

Ofertă extraterestră pentru Messi. Echipa lui Xavi îi oferă un contract pe 3 ani și o sumă cu 9 zerouri

Liber de contract, Lionel Messi a aprins imaginația miliardarilor proprietari de cluburi. Ultima ofertă pentru argentinian le întrece pe toate.
07.08.2021 | 13:34
Oferta extraterestra pentru Messi Echipa lui Xavi ii ofera un contract pe 3 ani si o suma cu 9 zerouri
Salariul fabulos oferit de Al-Sadd lui Messi!
ADVERTISEMENT

Dat ca și achiziționat de PSG, Lionel Messi este ademenit cu o sumă amețitoare de un club din Qatar. Jurnaliștii de la Football Arena, care citează agenția arabă Koora, susțin că Al-Sadd este dispusă să-i ofere un contract pe trei ani.

Un posibil atu al qatarezilor ar fi faptul că echipa este antrenată de fostul căpitan al Barcelonei, Xavi Hernandez.

ADVERTISEMENT

Ar fi transferul secolului

Dacă întrecerea din Qatar nu este neapărat atractivă pentru un fotbalist precum Lionel Messi, salariul oferit ar putea fi detaliul care să facă diferența.

Nu mai puțin de un miliard de euro ar fi dispuși să-i achite oficialii clubului Al-Sadd pentru a-l convinge să semneze cu campioana Qatarului.

ADVERTISEMENT

Sursa citată menționează că reprezentanții clubului qatarez l-ar fi contactat deja pe argentinian pentru a-i aduce la cunoștință oferta.

Deși ar fi transferul secolului, este greu de crezut că starul argentinian va da curs ofertei, în condițiile în care mutarea lui la PSG pare iminentă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Khalifa bin Hamad bin Khalifa Al Thani, fratele emirului Qatarului, proprietarul clubului PSG, a anunțat pe Twitter că negocierile dintre fotbalist și oficialii clubului PSG au ajuns la final.

”Negocierile sunt, oficial, încheiate. Anunțul, mai târziu”, a scris pe Twitter, fratele emirului. În postare apare ș o fotografie cu cu Messi, care îmbracă tricoul lui PSG.

ADVERTISEMENT

Xavi Hernandez a scris istorie la Al-Sadd

Gruparea din Qatar este pregătită de fostul coechipier al lui Lionel Messi, Xavi Hernandez. Spaniolul a semnat cu Al-Sadd în 2015. A cucerit titlul, Cupa, Supercupa și Cupa Emirului, ca jucător.

Au urmat alte șase trofee în calitate de antrenor, carieră pe care a început-o în 2019: Cupa Qatar Super Cup 2019, Qatari Stars Cup 2019/20, Emir Qatar Cup 2020, Qatar Cup 2020 și 2021.

Și-a completat colecția de trofee cucerind anul acesta și titlul de campion al Qatarului ca antrenor. Și nu oricum, ci încheind competiția fără să cunoască înfrângerea.

ADVERTISEMENT
Tags: