News

Ofertă inedită la un fast-food din Iași. Care a fost condiția pentru a primi o șaorma gratis

Isterie în centrul orașului Iași, după ce un fast-food a decis să ofere șaorma gratis fanilor de pe Tik-Tok. S-a format o coadă de zeci de metri în doar câteva minute.
27.07.2022 | 13:02
Oferta inedita la un fastfood din Iasi Care a fost conditia pentru a primi o saorma gratis
Șaorma gratis la Iași, pentru fanii de pe Tik Tok. Foto: Observatornews
ADVERTISEMENT

Preț de o oră, între 10:00 și 11:00, zeci de oameni au stat la coadă pentru a primi ”premiul promis” pentru că fast-foodul a strâns 10.000 de urmăritori pe Tik Tok.

Sute de oameni au primit șaorma gratis la Iași

Oamenii au ajuns la coadă cu zeci de minute înainte de ora de ”start”, semn că șaormeria Dania rămâne apreciată în oraș, potrivit Observatornews.

ADVERTISEMENT

Isteria din oraș a fost declanșată după ce șaormeria a anunțat că va sărbători atingerea pragului de 10.000 urmăritori pe Tik Tok pentru toți fanii săi. Singura mențiune, aceștia trebuia să fie prezenți la șaormerie în intervalul orar 10:00 – 11:00.

Majoritatea celor care au format coada ”kilometrică” erau tineri, cel mai probabil urmăritori de pe Tik Tok ai șaormeriei, care nu au rezistat tentației de a primi gratis una cu ”de toate”.

ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de șaormerie pare să fi fost cu folos, pentru că pagina de Tik Tok a strâns până acum 13.400 de urmăritori și 166.000 de aprecieri ale postărilor. Șaormeria e activă din 1991 și a ajuns în Iași din 2021.

Pe Facebook, restaurantul din Iași are 2.500 de fani, însă această cifră va crește cu siguranță după ce sute de oameni au stat la coadă pentru a primi o șaorma gratis.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei care vor să mănânce șaorma în aceste zile caniculare trebuie să respecte mai multe sfaturi oferite de inspectorii ANPC.

”În cazul în care ambalajul este bombat, prezintă deformări sau este rupt înseamnă că produsul nu mai prezintă deplină siguranță pentru sănătatea dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Evitați să achiziționați astfel de produse Verificați dacă este respectată temperatura la care este depozitat/expus la vânzare produsul alimentar ales de dumneavoastră (temperatura menționată de producător pe eticheta ce însoțește produsul trebuie să coincidă cu temperatura la care este expus la comercializare produsul achiziționat).

Nu recongelați un produs alimentar după ce acesta a fost decongelat, dacă producătorul interzice acesta acțiune”, au transmis specialiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: