Sport

Ofertă stelară pentru Dennis Man! O sfertfinalistă de Liga Campionilor a pus banii pe masă: îl vrea înainte de Euro 2024

Dennis Man face un sezon excelent cu Parma în Serie B, iar o sfertfinalistă de Liga Campionilor a luat decizia să facă o ofertă concretă pentru transferul său.
12.04.2024 | 19:22
Oferta stelara pentru Dennis Man O sfertfinalista de Liga Campionilor a pus banii pe masa il vrea inainte de Euro 2024
Dennis Man face un sezon excelent cu Parma în Serie B, iar o sfertfinalistă de Liga Campionilor a luat decizia să facă o ofertă concretă pentru transferul său. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 25 de ani pare să fi căpătat maturitatea de care avea nevoie pentru a face pasul către o echipă de top. El a arătat asta și în amicalele naționalei României din martie, fiind cel mai periculos jucător al lui Edi Iordănescu.

Borussia Dortmund, ofertă fabuloasă pentru Dennis Man

În ultima perioadă s-a scris intens despre cluburi importante din Europa care sunt cu ochii pe Dennis Man, iar acum a apărut și prima ofertă de transfer. Iar ea vine de la Borussia Dortmund, aflată în cursa pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, care citează surse din Germani, oficialii ”galben-negrilor” s-au hotărât să deschidă negocierile cu Parma pentru transferul internaționalului român și au decis și suma pe care sunt pregătiți să o investească în această mutare.

Conducătorii Borussiei Dortmund sunt dispuși să plătească între 12 și 14 milioane de euro pentru aducerea lui Man în Bundesliga și vor să închidă afacerea până la startul turneului final al Euro 2024.

ADVERTISEMENT

De ce vrea Dortmund să grăbească transferul

Ei se tem că internaționalul român ar putea avea prestații foarte bune la competiția din vară și acest lucru ar atrage și alte cluburi importante, dar mai ales i-ar crește semnificativ prețul jucătorului Parmei.

Borussia Dortmund ar putea să-l piardă la vară pe atacantul olandez Donyell Malen, dorit de mai multe formații din Premier League, în timp ce transferul definitiv al englezului Jadon Sancho este departe de a fi realizat.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, nemții vor să se asigure că nu vor rămâne descoperiți și de aceea caută să încheie cât mai repede transferul lui Dennis Man. Jucătorul român a fost propus de Sven Mislintat, fost director al departamentului de scouting la Dortmund, care își pregătește întoarcerea în club.

Sfaturi de la Marcel Răducanu

Fostul mare internațional român Marcel Răducanu a confirmat faptul că există negocieri între Borussia Dortmund și Parma pentru transferul lui Dennis Man, care mai are contract cu italienii până în vara anului 2025.

ADVERTISEMENT

”Da, am aflat și eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aș bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulți ani. Dacă se face transferul, i-aș recomanda să vină cu încredere și cu personalitate.

Știe cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu. Îi prinde bine faptul că are deja experiența unui campionat străin, a jucat cu Parma și în Seria A, unde sunt toate șansele să revină acum”, a declarat Marcel Răducanu.

Parma încearcă să-l convingă pe Dennis Man să-și prelungească înțelegerea, iar cele două părți s-au pus deja la masa negocierilor. Atacantul român își dorește un salariu de 1,8 milioane de euro, sumă destul de mare pentru ”cruciați”.

ADVERTISEMENT