Sport

Oficial: Liviu Ciobotariu, dat afară de la Sepsi! Mesaj în limba maghiară din partea lui Ciobi: ”Hajrá, Sepsi!”

Sepsi a anunțat despărțirea de antrenorul Liviu Ciobotariu. Laszlo Dioszegi a dat detalii despre noul tehnician care vine la Sf. Gheorghe.
30.11.2023 | 17:43
Oficial Liviu Ciobotariu dat afara de la Sepsi Mesaj in limba maghiara din partea lui Ciobi Hajra Sepsi
Liviu Ciobotariu a fost dat afară de Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
30-11-2023
15:43

Liviu Ciobotariu a oferit un prim mesaj după despărțirea de Sepsi

Fostul antrenor al celor de la OSK Sepsi, Liviu Ciobotariu, a transmis un mesaj special fanilor lui Sepsi, inclusiv un îndemn în limba maghiară. ”A sosit momentul să mă despart de această minunată echipă, Sepsi OSK. Aș vrea să le transmit un mesaj oamenilor care au susținut și susțin în continuare această echipă.

Vreau să le mulțumesc pentru tot suportul, pentru faptul că v-am simțit, stimați suporteri, alături de mine, de echipă. Important este ca echipa să-și revină. Cu siguranță rezultatele vor fi cele pozitive, pe care toată lumea le dorește. Hajrá, Sepsi!”, a transmis Liviu Ciobotariu după despărțirea de Sepsi. Ciobotariu ar fi favorit să preia pe Dinamo, însă rămâne de văzut dacă acționarii ”câinilor” vor reuși să-l convingă pe antrenor.

29-11-2023
17:09

Dioszegi a anunțat noul antrenor al lui Sepsi

Sepsi a rămas fără antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu, însă Laszlo Dioszegi s-a înțeles deja cu un alt tehnician. Patronul formației din Sf. Gheorghe a dezvăluit că noul antrenor al covăsnenilor este german și urmează să fie prezentat oficial în cursul zilei de joi, 30 noiembrie. 

Este vorba despre Bernd Stock, fost selecționer la naționala Ungariei în perioada iulie 2015 – octombrie 2017. „A fost dorința noastră (n.r. despărțirea de Liviu Ciobotariu). Întotdeauna la fotbal știți cum e, când nu sunt rezultate, trebuie să luăm o decizie.

Echipa are nevoie de un șoc. Avem foarte mare nevoie de un șoc. Nu eram supărat pe antrenori. Nu poți să schimbi 20 de jucători. Vreau să-i mulțumesc domnului Ciobotariu, cu el am ajuns aproape de grupele Conference League.

Mâine, la ora 17:00, o să numim un alt antrenor. Am promis că doar mâine (n.r. îi va dezvălui identitatea) la ora 17:00. Este un antrenor străin. Nu a fost niciodată în România. Costel Gâlcă e încă în Polonia. Noi nu putem să mai așteptăm.

Noi am ales antrenorul. Este din Europa de Vest. E german. E un antrenor valoros, are un CV bun. E un antrenor care știe să lucreze cu băieții. Cred că va avea o mână de fier.

O să vedeți că are un CV destul de interesant. În România nu vin antrenori de la Borussia Dortmund sau Bayern. O să vedem mâine despre ce e vorba. Sperăm că o să avem un alt parcurs. Nu a depins de domnul Ciobotariu.

Jucătorii care nu se vor alinia, ne vom despărți. Trebuie să fim toți în aceeași direcție. Nu poți să te desparți de atât de mulți jucători. Avem 21 de jucători maturi.

Și cu Petrolul, și cu Rapid, echipa a jucat. E mai ușor să schimbi antrenorul decât 20 de jucători. În iarnă putem să vedem. Acum, jucători care nu joacă din iunie, nu ai de ce să aduci. Așteptăm până în ianuarie. Depinde cine o să plece.

Acum vedem ce vor arăta jucătorii cu noul antrenor. Nici antrenorul de la Craiova nu a avut treabă și echipa a început să joace. Și la FCSB e Charalambous.

Acum să vedem dacă e el (n.r. Bernd Storck) sau nu. Eu consider că dacă e un antrenor bun, o să își dea seama ușor-ușor. Antrenorul secund e din Sfântu Gheorghe și o să vorbească cu el.

Am discutat și cu el. Ideile lui sunt pe placul meu. E un antrenor căruia îi place să atace, face pressing sus. Atunci redevenim echipa care am fost cu domnul Bergodi, când am avut posesia 55-65%”, a declarat Laszlo Dioszegi, la TV Digi Sport

29-11-2023
15:03

Sepsi și-a găsit antrenor după plecarea lui Ciobotariu

Sepsi Sf. Gheorghe a anunțat în cursul zilei de miercuri, 29 noiembrie, despărțirea de Liviu Ciobotariu. Attila Hadnagy a declarat în cadrul unei intervenții la TV că s-a înțeles deja cu înlocuitorul lui „Ciobi”, iar noul antrenor urmează să fie prezentat oficial în cursul zilei de joi, 30 noiembrie.

„Nu a mai antrenat până acum nicio echipă din România”, dezvăluia Hadnagy. Este vorba despre antrenorul german Bernd Storck, anunță sport.ro. În vârstă de 60 de ani, neamțul este fost selecționer la naționala Ungariei în perioada iulie 2015 – octombrie 2017.

De-a lungul carierei, Bernd Storck le-a mai antrenat pe Tsesna, Kazakhstan, Olympiakos U20, Ungaria, Mouscron, Cercle Brugge, Dunajska Streda, KFC Genk, KAS Eupen și KV Kortrijk. 

Sepsi a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de antrenorul Liviu Ciobotariu. După un început fabulos de sezon, Sepsi s-a prăbușit, iar înfrângerea din ultima etapă cu FC U Craiova, scor 1-2, a fost decisivă pentru „Ciobi”.

Oficial: Liviu Ciobotariu a fost dat afară de la Sepsi!

Liviu Ciobotariu și-a încheiat aventura pe banca celor de la Sepsi. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a venit la Sf. Gheorghe în vara acestui an, reușind să câștige Supercupa României alături de covăsneni. Declinul a început după ce Sepsi a ratat calificarea în grupele UEFA Conference League. Liviu Ciobotariu a lăsat echipa finanțată de Dioszegi pe locul 10.

ADVERTISEMENT

”Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Cine îi ia locul lui Ciobotariu la Sepsi: „Mâine anunțăm numele noului antrenor

Sepsi a început lansat sezonul, iar după câștigarea Supercupei României au urmat 10 meciuri fără înfrângere pentru covăsneni. Ulterior, după eliminarea din cupele europene, formația finanțată de Laszlo Dioszegi s-a prăbușit, iar patronul s-a arătat extrem de furios în intervențiile de la FANATIK SUPERLIGA.

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, a vorbit despre antrenorul care va veni la Sf. Gheorghe. Oficialul ardelenilor a dezvăluit că numele noului antrenor va fi anunțat oficial în cursul zilei de joi, 30 noiembrie.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost el principalul vinovat. După cum se zice, nu poți să dai afară 20 de jucători. Antrenorul plătește. Obiectivul este play-off-ul. Este un șoc la echipă și sperăm să adunăm puncte.

Sperăm ca mâine să anunțăm numele noului antrenor. Suntem înțeleși în cea mai mare parte, dar nu vă pot spune numele lui până nu semnăm actele. Nu a mai antrenat până acum nicio echipă din România.

ADVERTISEMENT

Încă nu este în oraș așa că așteptăm. Nu cred că Liviu Ciobotariu va fi pe banca lui Dinamo (n.r. în meciul direct). Noi am vorbit chiar azi. Poate este pe lista lor. Orice se poate întâmpla!”, a declarat Attila Hadnagy, la TV Digi Sport.

  • 9 victorii, 8 remize și 9 eșecuri sunt cifrele lui Ciobotariu pe banca lui Sepsi.
  • Ciobotariu mai avea contract cu Sepsi până la finalul sezonului

Dioszegi, despre Liviu Ciobotariu la Sepsi: „Nu pot să spun că este o semidezamăgire”

Laszlo Dioszegi a abordat subiectul plecării lui Liviu Ciobotariu la FANATIK SUPERLIGA. Patronul echipei din Sf. Gheorghe a explicat că nu este dezamăgit neapărat de antrenori, ci că jocul echipei este detaliul care îl îngrijorează.

„Nu pot să spun că Ciobotariu este o semidezamăgire. O dezamăgire totală este echipa. Și antrenorii sunt acolo, de la toți am avut așteptări. Noi ne-am gândit că vom fi în primii 6.

Știam eu că nu putem să discutăm despre podium, dar să fim acolo locurile 5-6 ne-am fi așteptat după tot ce s-a întâmplat în vară, după meciurile excelente.

Nu sunt singurul șocat, am discutat cu toți de la club, și nu reușim să ne dăm seama ce se întâmplă. Trebuie să schimbăm ceva pentru că altfel mare bai o să fie”, a declarat Dioszegi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT