Sport

Oficialii dinamoviști exultă după victoria cu FC Voluntari: ”În seara asta totul a fost pozitiv”

Dinamo a debutat cu victorie în noua ediție de campionat, deși pornea cu șansa a doua în disputa cu FC Voluntari. Oficialii ”câinilor” sunt extaziați de jocul echipei.
19.07.2021 | 23:55
Oficialii dinamovisti exulta dupa victoria cu FC Voluntari In seara asta totul a fost pozitiv
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a deschis repede scorul în întâlnirea cu Dinamo. Era doar minutul 14 când Lorand Fulup a înscris primul său gol pentru noua lui echipă.

Dinamo, fără nici un jucător străin pe teren, și cu o echipă improvizată după numeroasele plecări din ultima perioadă, nu s-a predat. Deian Sorescu a fost one man show și a rezolvat meciul aproape de unul singur.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a lăudat atitudinea jucătorilor săi

Revenit în Ștefan cel Mare, antrenorul Dario Bonetti are o misiune extrem de dificilă, de a lega o echipă care este în urmă cu pregătirea.

Cu toate problemele, însă, italianul a fost inspirat în alcătuirea formulei de joc. La final și-a lăudat jucătorii pentru modul în care au înțeles ceea ce le-a cerut.

ADVERTISEMENT

”Foarte importantă, pentru mine, de fapt mai important decât rezultatul este evoluția jucătorilor. Am așteptat un răspuns de la cei pe care i-am trimis în teren și l-am primit, în seara asta totul a fost pozitiv.

Această victorie este pentru suporteri pentru că fără ei clubul nu ar fi supraviețuit. În repriza a doua puteam să dăm 5,6 goluri, asta spune mult despre dorința jucătorilor.

ADVERTISEMENT

A fost primul meci pentru câțiva jucători, unii de 19 ani, e normal să facă greșeli, dar lucrurile se vor remedia. Sorescu este un jucător mare, are calitate, poate să facă diferența. Cei tineri, talentați, acum mai trebuie antrenați”, a spus Bonetti, după meci.

Iuliu Mureșan: ”Sper că am adus și eu puțin noroc”

Și administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, radia de fericire la finalul partidei. Oficialul a riscat atunci când i-a oferit postul de antrenor lui pe Dario Bonetti, dar decizia s-a dovedit inspirată. Deian Sorescu la cucerit.

ADVERTISEMENT

”A fost o partidă extraordinară, s-a jucat la sacrificiu pentru că suntem în urmă cu pregătirea, suntem singura echipă fără nici un străin în lot și foarte mulți jucători U21.

E meritul antrenorului și al peluzei, suporterii ne-au împins spre victorie. Sper că am adus și eu puțin noroc. Nu am făcut meciuri amicale și acest lucru s-a văzut, au apărut crampele musculare.

Sper ca Sorescu să rămână la echipă cât mai mult. Sorescu trebuie apreciat pentru că este un jucător care poate rezolva orice mci. Dacă mai dă două, trei goluri va merge în străinătate pe un milion de euro.

Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă, mergem la Craiova, e o echipă grea, au mulți suporteri, care întotdeauna au un rol important, dar noi mergem acolo să jucăm cu aceeași dăruire precum în acest meci cu Voluntari”, a spus Iuliu Mureșan.

ADVERTISEMENT