Sport

Oficialii FRF fac apel la jucători pentru meciul cu Finlanda: „Trebuie să tragi de tine, să ai tricoul negru de pământ”

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, face un apel la jucătorii naționelei României pentru duelul cu Finlanda, în care vrea să vadă mai multă implicare.
10.06.2022 | 22:08
Oficialii FRF fac apel la jucatori pentru meciul cu Finlanda Trebuie sa tragi de tine sa ai tricoul negru de pamant
Oficialii FRF fac apel la jucători pentru meciul cu Finlanda Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin este de părere și că publicul își va schimba percepția despre „tricolori” dacă ei arată o doință mare de a lua puncte indiferent de adversarul pe care îl întâlnesc.

Oficialii FRF fac apel la jucători pentru meciul cu Finlanda

Andrei Vochin, consilierul președintelui Federației Române de Fotbal, a făcut un apel la adresa jucătorilor înainte de meciul de pe teren propriu cu Finlanda:

ADVERTISEMENT

„Am întâlint puțini români fericiți în stagiul ăsta. Băieții de la CFR erau bucuroși, dar avem jucători care au retrogradat în Italia, cei de la Pisa nu a promovat, Craiova a ratat toate obiectivele, FCSB a pierdut campionatul, au fost mai multe probleme.

E dificil, dar trebuie să mergi la drum și cu problemele astea. Ce moment mai bun ai ca jucător să joci peste două zile un meci? Să ai o campanie care te poate ajuta să te duci undeva la mai bine”.

ADVERTISEMENT

„Ce faci acum? Bagi capul în pământ, pleci de la naționlă? Nu cred că asta e atitudinea de campion al unui jucător. Trebuie să alergi, să tragi de tine până nu mai poți, să te duci să te bați cu ei.

Lumea dacă te vede că vrei și că dai totul pe teren nu o să te condamne. O să spună că atâta poți, dar va aprecia că te-ai dedicat, că ai tricoul negru de pământ.

ADVERTISEMENT

Îți dă Pukki două goluri, ok, dar mori cu el de gât, să te vadă lumea că te implici, să vadă lumea după fluierul final al meciului cum cad 11 jucători ca petalele pe teren de la atâta efort”, a mai spus Andrei Vochin, la TV OrangeSport.

„Unii jucători veneau cu PlayStationul în cantonament!”

Andrei Vochin a continuat și a explicat faptul că în prezent jucătorilor le este interzis să vină în cantonament cu PlayStation-ul, dezvăluind că în urmă cu câțiva ani, unii „tricolori” veneau cu consola după ei în cantonamentul naționalei:

ADVERTISEMENT

„Acum câțiva ani, unii veneau cu PlayStation-ul, acum le este interzis să mai vină cu așa ceva în cantonament. Știi care e problema?”.

„Că ei se gândesc că sunt tineri, stau până pe la 4-5 noaptea și că au timp să se refacă până la ora jocului. Acum nu se mai pune problema, li s-a spus frumos și le este interzis să vină cu PlayStation-ul”, a mai spus Andrei Vochin.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,45 este cota pentru „2 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT