Fotbal international

Oficialii lui Chelsea, decizie radicală pentru meciul cu Atletico de pe Arena Națională. Când ajung londonezii la București

21.02.2021 | 16:48
Oficialii lui Chelsea decizie radicala pentru meciul cu Atletico de pe Arena Nationala Cand ajung londonezii la Bucuresti
ADVERTISEMENT

Thomas Tuchel și staff-ul său au luat o decizie surprinzătoare în vederea disputei cu Atletico Madrid, de la Arena Națională. Meciul este programat marți, iar londonezii vor ajunge la București cu doar 24 de ore înainte.

Acest lucru înseamnă că trupa patronată de Roman Abramovic va aborda meciul cu echipa lui Simeone fără măcar să efectueze tradiționalul antrenament oficial.

ADVERTISEMENT

Meciul Atletico Madrid – Chelsea ar fi trebuit să se dispute pe Wanda Metropolitano, dar autoritățile spaniole au introdus noi restricții de circulație pentru cetățenii din Regatul Unit ca urmare a apariției noii tulpini de COVID-19.

Atletico Madrid respectă protocolul oficial

Delegația liderului din La Liga va ajunge în România duminică seară și va fi cazată la hotelul Intercontinental, conform gsp.ro. Luni, de la ora 19:00, spaniolii vor efectua o scurtă ședință de pregătire, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Delegația britanică va ajunge la București, luni, în jurul orei 21:40 și va fi cazată la hotelul Marriott.

Disputarea meciului la București a fost opțiunea antrenorului Diego Simeone care a cucerit un trofeu european cu Atletico, la București, Europa League în 2012.

ADVERTISEMENT

Returul tot pe teren neutru?

Reprezentanții clubului Atletico au solicitat ca și returul cu Chelsea, programat în 17 martie, să se joace tot pe o arenă neutră și nu de Stamford Bridge, stadionul londonezilor.

În ultimii ani, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în Liga Campionilor. Ambele formații au obținut câte o victorie, două meciuri încheindu-se la egalitate.

ADVERTISEMENT

În actuala ediție a celei mai importante competiții continentale intercluburi, Atletico a terminat a doua în grupa A, câștigată de campioana en titre, Bayern Munchen, în vreme ce londonezii au câștigat grupa E.

ADVERTISEMENT