Sport

Oficialul Universității Craiova, despre derby-ul cu FC U Craiova: „Bătăliile cu FCSB, CFR și Rapid sunt mai importante”

Pavel Badea a analizat derby-ul cu FC U Craiova 1948. Oficialul din Bănie spune că întâlnirea cu rivalii din oraș nu se ridică la nivelul celor cu CFR Cluj, FCSB sau Rapid.
10.03.2024 | 15:10
Oficialul Universitatii Craiova despre derbyul cu FC U Craiova Bataliile cu FCSB CFR si Rapid sunt mai importante
Oficialii Universității Craiova surprind înaintea derby-ului cu FC U Craiova: „Bătăliile cu FCSB, CFR și Rapid sunt mai importante”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova se va juca duminică, de la ora 20:45, iar elevii lui Petev țintesc cele trei puncte. Pavel Badea a analizat în exclusivitate pentru FANATIK confruntarea din Cetatea Băniei și surprinde înaintea întâlnirii directe dintre rivale.

Oficialii Universității Craiova, despre derby-ul cu FC U Craiova. Anunțul lui Pavel Badea: „Este multă încărcătură pasională”

Pavel Badea așteaptă un derby interesant între FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova în ultima etapă din sezonul regular. Oficialul grupării din Bănie spune că se așteaptă ca jucătorii să se autodepășească într-un astfel de meci.

ADVERTISEMENT

Directorul clubului sportiv este de părere că trupa lui Ivailo Petev este favorită în confruntarea cu formația finanțată de Adrian Mititelu. Marcel Bîrsan va arbitra derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Este un meci cu multă încărcătură pasională, având în vedere că există o dorință din partea ambelor echipe de-aș apropia victoria. Un joc care are mize total diferite, pentru CS Universitatea Craiova obiectivul este să se bată pentru cupe europene, în schimb ce la cealaltă echipă obiectivul este scăparea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Este clar că va fi un meci în care ambele echipe vor dori să câștige. Este ambiția mai mare pentru că fiecare jucător care intră pe teren vrea să demonstreze că are valoare, sunt mai buni decât competitorii lor și merită susținerea publicului craiovean.

Public deja a ales și a ales echipa care îi reprezintă cu mândrie, onoare și performanță. Oltenii se identifică în general cu grupurile de oameni învingători. Nu l-am tratat ca pe un război, este o competiție în care sunt înscrise două echipe din același oraș, două echipe care au bugete diferite și jucători diferiți din punct de vedere al valorii, cu un plus ușor la CS Universitatea Craiova”, a spus Pavel Badea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Bătăliile cu FCSB, Rapid și CFR sunt mai importante pentru Universitatea Craiova”

Pavel Badea surprinde înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948 și spune că meciurile cu CFR Cluj, FCSB și Rapid sunt mult mai importante pentru Universitatea. Oficialul din Bănie este mulțumit de ultimele evoluții ale „alb-albaștrilor” și subliniază revenirea de formă a lui Ștefan Baiaram.

„Bătăliile CS Universitatea Craiova sunt mult mai importante cu FCSB, Rapid, CFR și celelalte competitoare care vor prinde cele șase locuri. Cealalată echipă din Craiova este o echipă care are un obiectiv diferit față de noi, din nefericire pentru ei.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are un grup foarte bun și pleacă ca favorită cu mare parte cu celelalte competitoare din campionat, nu doar cu cealaltă echipă din Craiova. Cred că valoarea individuală a jucătorilor va face diferența, mă refer la toți jucătorii care au contracte cu CS Universitatea Craiova.

Mitriță, Screciu sunt printre cei mai în formă jucători. Bancu mai puțin în ultimele etape, dar mă refer la tot campionatul, sunt și Crețu, Popescu. În ultimele meciuri arată și Baiaram o revenire de formă îmbucurătoare”, a mai spus oficialul CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „2 solist” la meciul FC U Craiova - Universitatea Craiova