Life

Olguţa Berbec a împlinit 38 de ani. Cum şi-a îndeplinit cel mai mare vis

Olguța Berbec are o carieră frumoasă la cei 38 de ani împliniți pe 16 aprilie. Cel mai mare vis al ei s-a îndeplinit în pandemie: și-a dorit să devină mamă pentru a doua oară.
16.04.2022 | 08:01
Olguta Berbec a implinit 38 de ani Cum sia indeplinit cel mai mare vis
Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac. Sursa foto. arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Olguța Berbec, noua senzație a Mehedințiului, a împlinit 38 de ani pe 16 aprilie. Cântăreața de muzică populară este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac și au împreună două fetițe de toată frumusețea. În pandemie, Olguța Berbec a înregistrat cel de-al cincilea album din cariera ei și a reușit să își împlinească un mare vis, acela de a deveni mamă pentru a doua oară.

Cântăreaţa Olguţa Berbec îşi aniversează ziua de naştere pe 16 aprilie

Olguța Berbec a împlinit 38 de ani. Cântăreața de muzică populară este de părere că cel mai frumos cadou pe care a putut să i-l dea Dumnezeu este familia sa. Are două fetițe superbe, Cezara Elena, în vârstă de 5 ani și jumătate, și Olga Maria, în vârstă de un an și două luni.

ADVERTISEMENT

În timpul celei de a doua sarcini, solista nu a cumpărat deloc hăinuțe, pentru bebeluș, așa cum a procedat atunci când a rămas însărcinată, pentru prima dată.

Care a fost marele vis al Olguţei Berbec

Cel mai mare vis al cântăreței de muzică populară s-a îndeplinit în pandemie. Olguța Berbec avea deja o fetiță, pe Cezara Elena, dar și-a dorit enorm al doilea copil. Bucuria a venit anul trecut pe 1 februarie, când a devenit mamă pentru a doua oară. Solista a născut a doua fetiță, pe care a botezat-o Olga Maria.

ADVERTISEMENT

”Pandemia nu a fost grea pentru mine pentru că mi-a împlinit un mare vis. Acela de a avea al doilea copil. Nu se întâmpla în vremuri normale pentru că tot alergam şi iată al doilea proiect din pandemie, foarte important. Un copil mai mic, dar la fel de iubit şi la fel de muncit este acest album – Fata cu danţu’”, a declarat Olguța Berbec la Antena 1, în urmă cu ceva vreme.

olguta berbec si sotul ei
Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac. Sursa foto: arhiva personală.

Cine este soţul Olguţei Berbec

Cântăreața de muzică populară Olguța Berbec este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac, din noiembrie 2016. Cei doi artiști locuiesc în Timișoara.

ADVERTISEMENT

„Am avut emoţii mari, dar am fost cea mai fericită. Am avut o petrecere mare cu peste 100 de invitaţi. Ţinuta mea a fost creată o creatoare din Timişoara ce îmi este şi prietenă. Locaţia a fost foarte frumoasă, ne-am simţit minunat’, a declarat interpreta imediat după nunta cu Remus Novac.

Nașii lor de cununie au fost Mihai Morar și soția lui, Gabriela. De altfel, tot aceștia le-au creștinat și pe cele două fetițe ale cuplului.

ADVERTISEMENT

Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, s-au aflat și ei în postura de nași. Cei doi artiști sunt părinții spirituali ai Vlăduței Lupău și ai fotbalistului Adrian Rus. Vlăduța Lupău și-a dorit enorm să fie mamă de băiat, iar dorința i s-a îndeplinit. Cântăreața este însărcinată în cinci luni de zile cu un băiețel.

În urmă cu o lună de zile, Olguța Berbec a plecat cu soțul ei într-o vacanță de lux în Maldive, o destinație preferată de vedete. La un an de zile de când a născut cea de-a doua fetiță, cântăreața s-a fotografiat în costum de baie și le-a arătat fanilor cât de bine arată. Imaginile publicate de Olguța pe rețelele sociale au primit numeroase aprecieri.

ADVERTISEMENT