Sport

Olimpiu Moruțan regretă că nu poate merge la Jocurile Olimpice. Cum l-a impresionat antrenorul FCSB-ului, Dinu Todoran

Olimpiu Moruțan a recunoscut că regretă că nu poate fi alături de România la Jocurile Olimpice.
14.07.2021 | 19:18
Olimpiu Morutan regreta ca nu poate merge la Jocurile Olimpice Cum la impresionat antrenorul FCSBului Dinu Todoran
ADVERTISEMENT

„Perla” FCSB-ului a vorbit și despre noul sezon, de la care are mari așteptări, dar și despre cum decurge pregătirea cu Dinu Todoran, antrenorul FCSB-ului.

Denis Haruț a vorbit și el despre pregătirea pe care a făcut-o sub comanda lui Dinu Todoran, pe care îl cunoaște de la meciurile României U21 și despre care are o părere bună.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan regretă că nu poate să meargă la Jocurile Olimpice

Olimpiu Moruțan a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre noul sezon din Liga 1, pe care speră să-l domine cu FCSB, dar și despre regretul său că nu poate fi alături de lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

„Normal că fiecare jucător își dorește să fie la Olimpiadă. Asta a fost decizia clubului, vreau să dau totul aici. Le doresc multă baftă și sper să vină cu o medalie de acolo. De ce să nu poată? Sunt jucători buni, sper să facă o figură frumoasă acolo.

ADVERTISEMENT

Domnul antrenor are principiile lui de joc, le-am antrenat și sper ca anul acesta să fie mai bun ca anul trecut. Când jucăm din trei în trei zile o să prindem ritmul de joc.

Nu m-a cucerit doar pe mine, a vorbit cu tot grupul, ne-a susținut, a spus să avem încredere în noi și anul acesta va fi foarte bun”.

ADVERTISEMENT

„Ne-am antrenat și sper să fie un an mai ușor decât anul trecut. Vor fi meciuri din trei în trei zile, dar am făcut o pregătire și nu cred că vom avea probleme. Vreau să îmi depășesc cifrele de anul trecut, dar începe campionatul și nu mă mai gândesc la transferuri.

Nu s-a mai scris nimic de plecarea mea de o lună, cât a fost vacanță. E mai bine așa, vedem ce o să fie pe viitor. Vreau să încep campionatul foarte bine și să îmi ajut echipa. Să câștigăm campionatul, ăsta este obiectivul nostru”, a declarat Olimpiu Moruțan în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Domnul profesor ne-a spus să nu lăsăm niciun moment accelerație până la final”

Denis Haruț a vorbit despre sfaturile primite de la Dinu Todoran, dar și despre părerea pe care și-a format-o în privința noului tehnician al „roș-albaștrilor”:

„Pe domnul profesor îl știu de la meciul cu Malta de la Giurgiu, de la U21, de atunci îl știu. Este un antrenor tânăr, cu dorință de afirmare.

Ne dă și nouă din dorința lui și sper să facem o figură cât mai bună împreună. Ne-a spus să nu lăsăm niciun moment accelerația până la final. Îi spunem domn profesor sau Mister”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT