Life

Olivia Steer, reacție furibundă după ce a fost ironizată în ultimele zile: ”Sunteți manipulați”

Olivia Steer a avut o reacție furibundă după ce a fost ironizată în urma opiniei legată de dâra albă pe care o lasă avioanele pe cer.
06.10.2023 | 20:49
Olivia Steer reactie furibunda dupa ce a fost ironizata in ultimele zile Sunteti manipulati
Ce crede Olivia Steer despre dâra albă lăsată de avioane pe cer. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Olivia Steer răspunde atacurilor ironice a cărui țintă a fost în ultimele zile, după ce și-a exprimat opinia cu privire la dâra albă pe care o lasă avioanele pe cer, în urma lor. Soția lui Andi Moisescu este de părere că acestea au scopul de a ne îmbolnăvi.

Olivia Steer răspunde celor care au ironizat-o pe seama opiniei legată de urma avioanelor

Puține sunt momentele când Olivia Steer reacționează față de cei care o pun la zid. De această dată le-a transmis că se lasă manipulați și că ar trebui să ia în vizor mai degrabă clasa politică, fiindcă aceasta este cea care îi minte și pune sănătatea tuturor în pericol.

ADVERTISEMENT

Fostei prezentatoare i se pare nejust ca să fie ”încolțită”, având în vedere că este o persoană ”privată”, ”care nu reprezintă pe nimeni” și care nu a fost numită într-o funcție înaltă, răspunzătoare de soarta oamenilor. Totodată, soția lui Andi Moisescu i-a atacat și pe cei care au criticat-o în timpul pandemiei de Covid19.

”Când vi se cere să vă delimitati și să blamați, prin postări, commenturi si emoticoane vulgare, războinice, batjocoritoare, o persoană privată, care nu reprezintă pe nimeni, care nu a fost aleasă sau numită de nimeni, în nici o funcție publică, care nu are pe mână bani publici, care nu semnează nici un document public, nu propune legi, nu decide, nu ordonă nimic și, deci, de stiloul ei nu depinde soarta nimănui,

ADVERTISEMENT

Când share-uiți articole, tipărite în toate publicațiile de tip mass-media și pe paginile celor mai influente figuri ale zilei – plătite în pandemie, în mod oficial, cu bani de la guvern să scrie după dictare – articole denigratoare, defăimătoare, instigatoare la ura împotriva ei, pe motiv că a îndrăznit să exprime o opinie personală (cât o fi ea de nepopulară sau șocantă),

Sunteți manipulați, în cel mai trist mod cu putință, ca să nu vă uitați și să nu îi vedeți pe politicienii și guvernanții noștri, singurii factori de decizie, de care depindeți, singurii care vă mint, vă fură și vă pun sănătatea în pericol, prin măsurile luate, zi de zi de zi…”, a fost reacția Oliviei Steer, pe pagina sa de facebook.

ADVERTISEMENT

Ce crede Olivia Steer despre dâra albă lăsată de avioane pe cer

Olivia Steer a spus la final de septembrie, tot pe pagina sa de facebook, faptul că urma albă pe care o lasă avioanele pe cer are scopul de a ne crea o stare precară de sănătate. Mai mult, nu ar fi răspândită în locuri pustii, adică în munți sau deasupra mărilor, ci acolo unde este aglomerație.

Olivia Steer consideră că avioanele lasă intenționat dâre albe deasupra pârtiilor de ski, a orașelor sau a litoralului. Ca să-și susțină opinia, fosta prezentatoare a dat și un exemplu. A relatat cum era la ski cu un grup de prieteni, iar aceștia s-au îmbolnăvit, stând mai mult în exterior, spre deosebire de ea care a rămas în camera de hotel.

ADVERTISEMENT

Soția lui Andi Moisescu a precizat că amicii săi au făcut ”enteroviroză”, având dureri de cap, de stomac, greață și vomă. Din acel moment, mai precizează ea, a fost mai atentă la avioane, ”filmând de fiecare dată jeturile cu substanțe albicioase persistente și comparîndu-le cu dîrele mici, subțiri, ce dispar aproape pe loc, lăsate de avioane tot cu motor, în alte zile, cînd cerul, în ciuda tuturor aparatelor de zbor, care îl brăzdează, rămîne clar, albastru și senin ”, a mai notat Olivia Steer.

ADVERTISEMENT