Sport

Oltenii de la FC U Craiova, exasperați după al șaselea meci fără victorie: „Nu dăm gol din mingi simple!”

Florin Drăgan, antrenorul interimar al lui FC U Craiova 1948, a fost dezamăgit de seria de ratări ale jucătorilor săi din meciul cu Farul Constanța.
28.10.2022 | 23:45
Oltenii de la FC U Craiova exasperati dupa al saselea meci fara victorie Nu dam gol din mingi simple
13 e locul ocupat de echipa lui Adrian Mititelu, cu 16 puncte în 16 etape. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a ajuns la al șaselea meci consecutiv fără victorie, iar echipa lui Adrian Mititelu e doar pe locul 13 în SuperLiga.

Antrenorul interimar al lui FC U Craiova, car nervi la finalul partidei: „Avem mingi simple de fructificat și nu reușim!”

Florin Drăgan, antrenorul de conjunctură al lui FC U Craiova 1948, nu găsește explicație pentru seninătatea cu care jucătorii săi ratează din poziții excelente: „Sigur că lipsește concentrarea din moment ce avem mingi simple de fructificat și nu reușim! Farul e o echipă care construiește bine din zona 1 și am încercat să facem marcaj om pe om”.

ADVERTISEMENT

Doar în repriza a doua FC U Craiova 1948 a avut cinci ocazii mari, dintre care Juan Bauza a ratat trei: „La finalizare am avut probleme. Nu e prima oară. Acolo ne-a lipsit ceva și în meciurile trecute. Bauza a ratat dintr-o poziție unu la unu”.

Echipa lui Adrian Mititelu s-a confruntat și cu probleme medicale: „Ganea s-a accidentat și simte ceva în zona aductorilor. Baeten vine și el după o perioadă în care a fost accidentat și nu e 100%”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă rezultatul nu a fost cel dorit, antrenorul oltenilor e de părere că jucătorii săi s-au ridicat cel puțin la nivelul celor de la Farul și meritau mai mult: „Bineînțeles că nu suntem fericiți, dar eu zic că echipa a jucat cel puțin de la egal cu liderul campionatului și cu puțină șansă puteam să scoatem cel puțin un rezultat de egalitate”.

Gabi Iancu consideră că FC U Craiova 1948 merita mai mult: „Am jucat alt fotbal azi, dar n-am marcat”

Gabi Iancu, fostul jucător al lui Farul Constanța e de părere că echipa sa merita măcar un punct cu liderul din SuperLiga: „Am jucat alt fotbal azi, dar n-am marcat. Suntem dezamăgiți și probabil meritam mai mult. Avem două zile să ne încărcăm pozitiv. Și Steaua a fost în situația asta și câștigă de patru meciuri”.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, atacantul se gândește în continuare la un loc de play-off: „A început programul dificil pentru noi, dar să nu uităm că în tur am făcut ceva puncte cu echipele de play-off. Speranța moare ultima, dar e e greu să vorbim acolo de play-off. E greu să mai speri când ești dezamăgit”.

Pentru Iancu a fost un meci special, iar veteranul oltenilor e convins că Farul poate câștiga titlul în acest sezon: „Mi-a plăcut să joc cu ei. A fost un pic diferit și mă bucur că le merge bine. Le doresc succes. Nici nu cred că mai are rost să vorbesc despre asta. Orice jucător cu Hagi practică cel mai frumos fotbal.

ADVERTISEMENT

Câștigă toate meciurile și acasă și în deplasare și se vede asta și pe teren. E problema clubului și sperăm să se rezolve”, a concluzionat Gabi Iancu după FC U Craiova 1948 – Farul 1-2.

Ricardo Grigore, semnal de alarmă: „Ratăm foarte mult și trebuie să corectăm acest lucru”

Ricardo Grigore a revenit ca titular la FC U Craiova 1948, iar jucătorul a fost foarte afectat de această nouă înfrângere: „Pot să spun că rezultatul nu a fost bun pentru noi. Eu zic că am făcut un meci bun și ne-am îndeplinit obiectivele. Ne lipsește finalizarea în ultimii 30 de metri. Ratăm foarte mult și trebuie să corectăm acest lucru pentru că etapele trec”.

„Rici” rămâne optimist că echipa va reuși să prindă un loc de play-off și nu consideră că echipa se află într-o criză: „Am făcut pressing sus, mă bucur că ne-a ieșit, dar nu a fost de ajuns. De ce nu! Oricând ne putem apropia în față. Dacă vom lega victorii, vom avea șanse. Nu cred că e o criză și ne apropiem de ceea ce dorim să jucăm. Lucrurile se vor rezova și nu trebuie să le dăm șanse adversarilor să își creeze multe ocazii”.

Faptul că echipa e fără un antrenor principal nu e un mare impediment în opinia lui Ricardo Grigore: „În acest moment lucrurile sunt OK. Cine a rămas ne cunoaște foarte bine și ne antrenăm foarte bine. Eu cred că e mult mai bine că avem meciuri grele și rămânem foarte concentrați. Așa creștem și căpătăm experiență. Aveam mare nevoie să joc și sper să o fac în continuare”.

ADVERTISEMENT