Sport

FC U Craiova 1948, în centrul atenției la un club de fițe din Miami. Adrian Mititelu Jr., baie de șampanie. Foto

Adrian Mititelu Jr. a făcut senzație la un club de fițe din Miami, unde a cumpărat zeci de sticle de șampanie scumpă, iar angajații au defilat cu numele lui FC U Craiova 1948.
28.10.2022 | 21:57
FC U Craiova 1948 in centrul atentiei la un club de fite din Miami Adrian Mititelu Jr baie de sampanie Foto
Peste 20 de sticle de șampanie a comandat Adrian Mititelu Jr. Sursă foto: @Instagram
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. s-a distanțat de FC U Craiova 1948 după ce tatăl său a ieșit de la închisoare, iar „Prinţişorul Craiovei” își face de cap la Miami.

Adrian Mititelu Jr. și-a dat din nou în petic la Miami. Show total făcut de fiul patronului lui FC U Craiova 1948

Mititelu Jr. este în continuare interzis pe stadion și nu poate participa la meciul dintre FC U Craiova 1948 și Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

Adiță se află în vacanță în Statele Unite ale Americii și a dat o petrecere de pomină la un club din Miami (Florida). Imaginile chiar sunt spectaculoase.

Adrian Mititelu Jr., petrecere ca milionarii la Miami
Adrian Mititelu Jr., petrecere ca milionarii la Miami

Fiul lui Adrian Mititelu a postat mai multe video-uri pe pagina lui de Instagram din toiul petrecerii, unde șampania a curs fără măsură.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr., cu gândul la FC U Craiova 1948 chiar și la 10.000 de kilometri
Adrian Mititelu Jr., cu gândul la FC U Craiova 1948 chiar și la 10.000 de kilometri.

Adrian Mititelu Jr. și-a adus iubita în vacanță la Miami

Adrian Mititelu Jr. trăiește o poveste dragoste cu frumoasa Andra Apostol, iar fiul lui Adrian Mititelu a dus-o la Miami, noua locație în care „Adiță” preferă să se distreze.

„Istorie”, „Stop joc! Craiova în casă”, au fost câteva dintre mesajele pe care Mititelu Jr. le-a transmis în postările sale pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Aroganța lui Adrian Mititelu Jr. de câteva mii de dolari
Aroganța lui Adrian Mititelu Jr. de câteva mii de dolari.

Adrian Mititelu Jr. a făcut senzație de curând și pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, unde a sărbătorit în același stil cu care a obișnuit.

Clubul „Marion Miami” este unul dintre cele mai scumpe din oraș, însă asta nu l-a oprit pe Adrian Mititelu Jr. să comande peste 20 de sticle de șampanie.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. se comportă la fel de extravagant și pe plaiurile natale, unde ia la rând cluburile de fițe din București, mai ales de când și-a cumpărat un apartament într-o zonă exclusivistă din nordul Capitalei.

ADVERTISEMENT