Sport

Oltenii iau cu asalt Capitala. Câți suporteri ai Universității Craiova sunt așteptați la derby-ul cu FCSB

Suporterii Universității Craiova se pregătesc să facă ultima deplasare din acest sezon la București. Galeria formației din Bănie, Peluza Nord, organizează deplasarea fanilor la meciul trupei lui Reghecampf cu FCSB.
01.04.2022 | 22:11
Oltenii iau cu asalt Capitala Cati suporteri ai Universitatii Craiova sunt asteptati la derbyul cu FCSB
Suporterii strigă adunarea pe Arena Națională, la meciul Universitații Craiova
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova se mobiliează înaintea partidei cu FCSB. Peluza Nord a anunțat că organizează deplasarea suporterilor formației din Bănie pentru ultimul meci al trupei lui Laurențiu Reghecampf în București. Transportul susținătorilor „Științei” în Capitală se va face cu autocarele puse la dispoziție de galeria oltenilor.

Fanii Universității Craiova strigă adunarea pe Arena Națională: „Luam suporteri din Balș, Slatina, Pitești”

Universitatea Craiova se așteaptă la un număr mare de susținători la partida cu FCSB, de pe Arena Națională. FANATIK a luat legătura cu liderul Peluzei Nord, Virgil Cancea, care a vorbit despre deplasarea Peluzei Nord pe stadionul din București.

ADVERTISEMENT

„Am organizat transportul și asigurăm biletele pentru meciul cu FCSB, care se pot cumpăra de la cele două magazine ale Universității Craiova. Avem locuri pentru transportul organizat de Peluza Nord pentru cine vrea să meargă în deplasare, cei care se înscriu își cumpără automat și bilet de aici. Tot timpul luăm suporteri din Balș, Slatina, Pitești”, a declarat Virgil Cancea.

Liderul Peluzei Nord a spus că nu se așteaptă la un număr record de spectatori la meciul cu FCSB. Acesta preconizează că pe Arena Națională își vor face apariția în jur de 1.500 de suporteri ai Universității Craiova, dintre care 300 vor face deplasarea organizată de galeria „juveților”.

ADVERTISEMENT

„La prezență ne așteptăm să fie undeva la 1.500 de oameni. Nu ne așteptăm la un număr record, eu personal mă aștept la aproximativ 300 de suporteri care vor pleca din Craiova. Avem o medie de 250-300 de suporteri care fac deplasările în mod organizat, dar am plecat și 500”, a spus liderul Peluzei Nord pentru FANATIK.

Laurențiu Reghecampf își dorește un număr mare de suporteri: „Sper să avem parte de cât mai mulți spectatori ”.

Laurențiu Reghecampf a declarat înaintea meciului cu trupa lui Toni Petrea că vrea să vadă cât mai mulți spectatori în tribunele Arenei Naționale. Antrenorul oltenilor a transmis acest mesaj atât suporterilor olteni, cât și ai celor de la FCSB pentru a putea crea o atmosferă spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

„Sper să avem parte de cât mai mulți spectatori de ambele părți, este un spectacol. Jucăm pe cel mai frumos stadion din România, după al nostru, și cred că merită să fie catalogat cel mai important meci al acestei etape”, a declarat Reghecampf.

Universitatea Craiova are mari probleme de lot înaintea partidei cu FCSB, însă Laurențiu Reghecampf crede că jucătorii pot să își revină datorită spectacolului creat de fani. Tehnicianul oltenilor speră ca jucătorii săi să fie împinși de la spate de către suporteri.

ADVERTISEMENT

 „Sper ca jucătorii care au trecut prin această viroză să fie bine la meciul de duminică seară, sunt sigur că nu o să fie 100% apți, dar sper ca stadionul, atmosfera, rezultatul pe care trebuie să îl obținem să le dea mai multă putere”, a spus antrenorul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,85 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT