Sport

Oltenii trag de fiare în Antalya! Cum pregătește Eugen Neagoe mini-returul de „foc” din SuperLiga. Video

Sub îndrumarea atentă a lui Eugen Neagoe, jucătorii Universității Craiova trag din greu în stagiul de pregătire din Antalya.
09.01.2023 | 09:59
Oltenii trag de fiare in Antalya Cum pregateste Eugen Neagoe minireturul de foc din SuperLiga Video
Eugen Neagoe i-a băgat pe olteni în sala de forță. Cum decurge cantonamentul Universității Craiova din Antalya. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În a patra zi din stagiul de pregătire din această iarnă, Eugen Neagoe i-a băgat pe jucătorii Universității Craiova în sala de forță. Oltenii speră să se întoarcă mai puternici în Bănie după cantonamentul din Antalya, care se va termina pe 15 ianuarie.

Eugen Neagoe i-a băgat pe jucătorii Universității Craiova în sala de forță din Antalya

Oltenii profită din plin de cantonamentul din Antalya, iar Eugen Neagoe i-a pus la treabă pe jucătorii Universității Craiova. După câteva zile petrecute în Turcia, tehnicianul alb-albaștrilor i-a trimis pe elevii săi în sala de forță, pentru a acumula masă musculară.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova s-au conformat indicațiilor primite de staff-ul tehnic a lui Eugen Neagoe și au început antrenamentul în sală. Oltenii au postat un videoclip pe pagina oficială de Instagram a formației din Bănie cu exercițiile efectuate de „alb-albaștri”.

Eugen Neagoe a tras primele concluzii despre cantonamentul din Antalya al Universității Craiova, despre care spune că este conform așteptărilor. Antrenorul juveților a mărturisit că le-a transmis jucătorilor că trebuie să profite din plin de zilele petrecute în stagiul de pregătire.

ADVERTISEMENT

„Primele impresii sunt așa cum știm, deoarece în Antalya sunt condiții foarte bune de pregătire începând de la hotel, masă și condițiile de antrenament. Terenul pe care facem antrenamente este de o calitate foarte bună. Băieții sunt puțin obosiți, dar au fost receptivi și încearcă să respecte tot ceea ce vorbim.

Este o perioadă mai dificilă, așa cum le-am mai spus perioada este foarte scurtă, rămânem aici doar 10 zile și trebuie să beneficiem de aceste zile. Vremea ne ajută până în acest moment și este foarte frumos și până în acest moment totul decurge normal”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, presiune pe Alexandru Ișfan: „Aportul lui o să se vadă în rezultatele noastre”

Universitatea Craiova l-a transferat pe Alexandru Ișfan de la FC Argeș în această iarnă, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Eugen Neagoe a mărturisit că are așteptări mari de la internaționalul de tineret, pe care îl urmărește încă de pe vremea când evolua pentru CS Mioveni.

„Pe Ișfan îl cunoșteam ca adversar, l-am urmărit încă de când juca la CS Mioveni în Liga 2 și mi-a plăcut de atunci, era un jucător foarte interesant cu calități foarte bune. În acest moment a ajuns și la naționala de tineret, dar acum prin aducerea lui la Universitatea Craiova sper ca realizările lui să fie mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Aportul lui o să se vadă în rezultatele noastre și cred că poate face pasul și la naționala României. El arăta destul de bine din prima zi, se cunoaște cu mulți jucători de la noi pentru că este coleg cu ei la naționala de tineret”, a spus tehnicianul Universității Craiova.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul ”2 solist” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: