Sport

Omul care i-a descoperit pe Mihăilă și Screciu revine la Universitatea Craiova

Silviu Bogdan a descoperit de-a lungul carierei fotbaliști precum Valentin Mihăilă și Vlad Screciu a revenit la Universitatea Craiova.
05.02.2024 | 21:13
Omul care ia descoperit pe Mihaila si Screciu revine la Universitatea Craiova
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: peste 2,5” la meciul Universitatea Craiova - Universitatea Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Silviu Bogdan revine la Universitatea Craiova în cadrul Academiei din Bănie cu scopul de a găsi talente pentru „alb-albaștri”. Acesta i-a descoperit pe Valentin Mihăilă, Vladimir Screciu, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic de-a lungul carierei sale.

Omul care i-a descoperit pe Mihăilă și Screciu revine la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova „transferă” și la Centrul de Copii și Junioi și aduce un om cunoscut talentele descoperite de-a lungul carierei. „Alb-albaștrii” au anunțat oficial revenirea lui Silviu Bogdan după aproximativ cinci ani de când s-a despărțit de gruparea din Bănie.

ADVERTISEMENT

Silviu Bogdan a descoperit titulari importanți pentru Ivaylo Petev la Universitatea Craiova precum Jovan Markovic, Vladimir Screciu și Ștefan Baiaram. Acesta l-a adus în Cetatea Băniei și pe Valentin Mihăilă, transferat pentru opt milioane de euro la Parma.

Acesta va fi manager al departamentului de scouting din cadrul Academiei Universității Craiova și este așteptat să descopere următoarele „perle” pentru „alb-albaștri”. În trecut acesta a fost și managerul Centrului de Copii și Juniori la gruparea din Bănie

ADVERTISEMENT

„OFICIAL | Bine ai revenit în familia Științei, Silviu Bogdan! Silviu Bogdan este noul Manager al departamentului de scouting din cadrul Academiei Universității Craiova. El a mai lucrat în trecut la Știința, îndeplinind ulterior şi funcţia de Manager al Centrului de Copii și Juniori.

Silviu Bogdan este cel care a descoperit fotbaliști precum Valentin Mihăilă, Vladimir Screciu și Jovan Markovic. Mult succes, Silviu Bogdan!”, au scris oltenii pe pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Silviu Bogdan l-a vrut la Craiova și pe Denis Politic: „Mi-a spus că vrea să se ducă în Anglia”

Silviu Bogdan a vrut să aducă starul de la Dinamo lângă Valentin Mihăilă și Jovan Markovic în perioada junioratului. Acesta a povestit în exclusivitate pentru FANATIK cum l-a ratat Craiova pe Denis Politic.

„Dennis Politic avea 12 ani dacă îmi aduc bine aminte, cred că în 2012 am vrut să îl iau la școala mea de fotbal. Voiam foarte mult să fac o generație de 2000 foarte bună în România, l-am luat pe Mihăilă, l-am luat pe Screciu și Dennis Politic mi-a plăcut foarte mult.

ADVERTISEMENT

L-am văzut la un turneu și mi l-am dorit foarte mult la școala de fotbal. Țin minte și acum când mă duc în Brașov într-un sens giratoriu este o pizzerie și în 2012 am mâncat pizza cu tatăl lui și cu el. O familie deosebită, tatăl lui mi-a spus că vrea să se ducă în Anglia și că Manchester United este pe urmele lui și că vrea să îl ia.

I-am urat succes și i-am spus că dacă nu o să rămână vreau să îl iau la școala mea de fotbal. Era o diferență mare, vorbim de o școală privată mică și Manchester United. Mă bucur că a copilărit acolo școala fotbalului”, spunea Silviu Bogdan.

ADVERTISEMENT
1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: peste 2,5” la meciul Universitatea Craiova - Universitatea Cluj